sat666 napisał(a):Zastanawiam sie nad jakims sprzetem 2 din, jaki to jest model Pioneera?
Avic F700BT.Ma czytniki CD/MP3,SD/SDHC i USB,Bluetooth i nawigacje.Nawigacja to, ukryte pod skórką Pioneera ,iGo.
sat666 napisał(a):Jak sie sprawuje radio i nawigacja? Czy obsluguje CAN i bedzie dzialac obsluga z kierownicy w Leonie 1P
Bezposrednio po zakupie mialem ochote tym ebnac o beton.Ale juz sie oswoiłem.Mianowice ma pare wad które w w dosc prosty sposob mozna pousuwac,ale poczatki sa fajne

,np pikanie klawiszy ktore wraz z ze wzrostem, głośności stawało sie coraz bardziej natarczywe.Rozwiazaniem było wyciepnięcie z systemu katalogu z dzwiekami i juz.Ma to jakby nie patrzec Windowsa - WinCe5.0,wiec duzo moza podzialac.
Radio działa super , podobnie jak czytnik sd/usb/cd.Działaja divx.Nawi jest na tyle fajna ze Automapa lezy na karcie w schowku(w razie co).Bluetootha jeszcze sie boje

,ale przymierzam sie.Po wejsciu do auta od razu sie wyniuchał z moim telefonem.
CO do sterowania z kierownicy bedzie potrzebny moduł can-bus.Bo avic nie ma nic po can-ie(przynajmniej nic mi nie wiadomo)
Reasumujac to jest bardziej komp niz radio co mi poczatkowo bardzo przeszkadzało.Ale tak jak mówie w miare upływu czasu coraz bardziej mi sie podoba.I obecnie juz na stale wiem ze zostanie.