![Uśmiech z =]](./images/smilies/icon_menu.gif)
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kamil-leon napisał(a):quest, bardzo dobry wybórBędziesz zadowolony tak jak i ja
jackold napisał(a):Przewertowałem cały temat o wycieraczce tylnej. Rozważyłem wszystkie opcje i padło na wycieraczke od polo. I musze przyznać że wygląda zacnie:D Co prawda pióro jest troszke krótsze od orginalnego z seata.
http://www.fotosik.pl/pok...4c494447e0.html
zdjęcie zrobione telefonem na szybko.
Koszta niewiele większe od wycieraczki z fabii
wgi napisał(a):jackold, przymierz pióro od nowej octy - jest dłuższe i na 99,99% pasuje.
Nie. Od Fabii I generacji. Numery masz kilka stron wcześniej np. Jako pierwszy Streat je podawał.Felype napisał(a):Rozumiem, że to ma być ramię do Fabii Hatchback w tej najnowszej budzie?
Felype napisał(a):Jaki jest numer tego oryginalnego ramienia do Fabii HB?
gluszcz napisał(a):6Q6955707C / 57,13
6Q6955435B / 7,17
6Q6955425A / 30,57
golf 5 i pochodne...
kamilsloma napisał(a):To jest rozumiem koszt kompletnej wycieraczki ori z golfa V? Jak tak to rzeczywiscie cos tanio
Choć wydaje mi sie ze to od Polo czy to to samo?
załóż. Ja śmigam już półtora roku i nie mam z tym problemu.PIotrek425 napisał(a):eraz nie wiem co zrobić bo jak zaloze ten plastik to moze sie poprostu z czasem wytrzec
kamilsloma napisał(a):Ma juz moze ktos założone pióra od nowej octavi? czy bede pierwszy?
marcopolo napisał(a):Rozumiem ze to bedzie ok ?
AdamekMMz napisał(a):u mnie m Mińsku 88zł. kosztowało wszystko
Sowa napisał(a):Jeszcze jedno, nie kupuj zamiennika na allegro. Kupiłem i zimy nie wytrzymała, straszne dziadostwo. Tylko ori.
eip napisał(a):A co myślisz jak kupie zamiennik ale ze sklepu Skody, tak jak zrobił Yagi2?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości