Potencjał jest - niestety bez wydechu więcej nie będzie
Dziękuje jak zawsze moim kochanym rybeczkom z DynoSoftu.
Mirass
Gulu
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kamil-leon napisał(a):Ostro się pewnie wściekaliście z Aśką
i zimnegoSammael napisał(a):takiego długiego i sztywnego...
Sammael napisał(a):Oczywiście więcej modów nie będzie
Kozak napisał(a):No wiesz co Sam , szału niema to raptem +16% więcej niż seria , ja w ASV miałem +25% , zmień na TDI i będzie pierwsze S3 TDI![]()
Sammael napisał(a):No jest parę rzeczy, które można wsadzić... ale tu nic już nie będzie robione. Koniec modów i w ogóle. Czysta seria
Sammael napisał(a):No jest parę rzeczy, które można wsadzić... ale tu nic już nie będzie robione. Koniec modów i w ogóle. Czysta seria
paramedic71 napisał(a):ak jak i seryjne asv po sofcie![]()
![]()
![]()
![]()
guluwroc napisał(a):W aucie z czasem muszę zrobić wydech + do tego jakiś filtr powietrza,może TTS albo jakiś custom dbilasa w obudowie carbonowej, sie zobaczy,z czasem jak będzie czas ściągnie się ze stanów pompę autotecha i myśle że powinniśmy dać rade zrobić 340-350 Ps
gatuso_18 napisał(a):gratuluje extra wozidelka a nabardziej zazdrosze mocy przegladalem z ciekawosci filmiki na necie i mam pytanie, tak samo twoja chodzi
http://www.youtube.com/watch?v=fkgUKGvfKmk
Marcin_TDI napisał(a):gatuso_18 napisał(a):gratuluje extra wozidelka a nabardziej zazdrosze mocy przegladalem z ciekawosci filmiki na necie i mam pytanie, tak samo twoja chodzi
http://www.youtube.com/watch?v=fkgUKGvfKmk
najlepsze jest spalanie jak z 2ki jedzie![]()
Grześ napisał(a):muszę was zmartwić ale wcale nie pokazuje dużo
Sammael napisał(a):Proste jak ruchanie
Na 40 kilometrowym odcinku dwupasmówki, jaki mam do domu, jadąc "podłoga" >190 pokazuje mi 14,7 - 15,2 w dwie osobySammael napisał(a):Przeleciałem ogniem(nie jakimś siarczystym czy piekielnym no ale ogniem) teraz 270km, w trasie, z częstymi przyspieszeniami prawie do odcinki, prędkość utrzymywałem ~200 czasem więcej, czasem mniej, przy mocno załadowanym aucie. Średnie z trasy 13.3
Rafał tankujesz lepsze benzynki czy zwykłe?
Sammael napisał(a):Proste jak ruchanie jak to mówią.
Caper napisał(a):mazylem o s3 ale czarnym
Sammael napisał(a):Ale niebawem może, całkiem niewykluczone... bardzo prawdopodobne, całkiem możliwe... czyli pewne kroki zostały poczynione
bono napisał(a):Brzmi tajemniczo, więc to na pewno nie będzie azot w oponach i nowy zapach
Nie... jeszcze nie...![]()
Ale niebawem może, całkiem niewykluczone... bardzo prawdopodobne, całkiem możliwe... czyli pewne kroki zostały poczynione
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości