noktoto, jak miałem stare koła (7,5" i et 36) obcierał mi głownie przód, tam w przednim błotniku jest taka blaszka odstająca do której przykręca się nadkole. Blaszkę zagiąłem do góry a ten kawałek nadkola wyciąłem, powstałą dziurę zakleiłem żywicą. Od tego czasu nic mi nie obcierało, tył bez żadnych przeróbek i też nigdy mi nic nie obcierało. Dodam jeszcze że leon jest obniżony na gwincie koniego przód o 5,5cm a tył o 4cm.
Przy nowych felgach z dystansem felgi będą miały następujące parametry przód - 8" et 41 tył 8" et 37. W porównaniu do tego co było nowa felga będzie tak samo schowana, stąd mam pewność że nic nie będzie obcierać, dodatkowo obecnie opona jest delikatnie naciągnięta więc będzie jeszcze więcej miejsca niż było....a co za tym idzie auto pójdzie w dół ok 0,5 - 1 cm
Jutro jak wrócę do domu cyknę fotki jak jest w tej chwili schowane koło, później zrobię nowe fotki i będzie widać jak jest koło schowane z dystansami, postaram się tez pokazać jak to wszystko wygląda z perspektywy kantów błotników