Piosuf każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, ale ton Twojej wypowiedzi jest nie odpowiedni i dobrze by było abyś nie emocjonował się przy klawiaturze zanim coś napiszesz tylko wziął kilka głębszych oddechów.
Pojawiasz się z nikąd nie przedstawiasz się i nie witasz w miejscu do tego przeznaczonym (patrz -> regulamin) i próbujesz moralizować moją wypowiedź gdyż nie pasuje Ci do swojego światopoglądu.
Kolego To jest FORUM każdy ma prawo do wypowiedzi mój stosunek do tempomatu mogę wyrazić jako praktyk a nie teoretyk z wadami postawy i pisanie o moich problemach z wykorzystaniem go oraz o tym co jest na temat czy nie - nie powinno Cię dotyczyć.
Ale mimo że to OT chciałbym wtrącić pare słów od siebie:
1. Obwodnica 3M nie jest niczym nadzwyczajnym, żeby podniecać się tym że codziennie tam jeździsz, a powiedz mi ile km z przebytej drogi będziesz używał tempomat zważając na ruch jaki tam jest oraz na czasami nieoczekiwane zachowanie innych kierujących na drodze.
2. Skoro chcesz używać tempomatu i siedzieć jak boss z wyciągniętymi nóżkami to najpierw naucz się bezpiecznie i szybko hamować bo możesz stać sie zagrożeniem dla innych uczestników ruchu.
piosurf napisał(a):prawa stope postawil w naturalnej pozycji a nie zgieta ze pozniej nie moge wysiasc.
3. Nie rozumiem

czy na odcinku 40 czy nawet 60km można aż tak się zmęczyć że chodzić nie możesz
4. Dla dbających o prawą stopę polecam MZK, PKS, PKP
5. Szanujący się użytkownik Leona prawą nogę ma zawsze wyprostowaną i stopę zrelaksowaną gdyż gaz ma wciśnięty, a to czyni go szczęśliwym