Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
taka ciekawostka wycieraczki w aso kosztuja 165zl. tylko nie wiedza czy to bosch czy valeo. orientujecie sie moze jaka firma ukrywa sie pod marka seat?
olus napisał(a):165 za komplet. firmy producenta nie ma na opakowaniu. sprawdzone w aso maran
-Krzyś- napisał(a):a może ktoś porównać Bosch do wycieraczek z ASO ?
Bosch mogę mieć za 170 zł , ori za 220 zł
olus napisał(a):bardzo drogo, ja placilem w aso za ori 165zl bez zadnych rabatow
YaZoo napisał(a):Boscha AreoTwin
Seba napisał(a):pkonrad, a ile w ASO za komplet (2szt na przód) zawołali od Ciebie, bo ja jak byłem to chcieli coś ok 300zł
noktoto napisał(a): cennik nie wyświetla części o takim numerze
sat666 napisał(a):Usun spacje.
pkonrad napisał(a):...jedyne które od razu podało mi poprawną cenę za komplet wycieraczek to ASO Maran w Warszawie
pkonrad napisał(a):Seba, w ASO pacany robią klientów jawnie w ch**a. Wycieraczki do Leona 1P na przód komplet (2 szt.) kosztują niewiele ponad 150zł brutto.
Andre napisał(a):ja wam powiem ze kupilem przez znajomego na firme za 49zl sztuka oryginal boscha , wiec jak ktos ma gdzies znajomego warto poszukac, ponoc nie byli pewni czy beda pasowaly do leo 2 bo cos numer sie nei zgadzal i okazalo sie ze pasuja
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości