Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
seba5700 napisał(a):Co najdziwniejsze po kilku minutowym postoju moc wrocila do normy, czuc efekt turbo auto jezdzi jak nowe.
Tyle, że w tym wypadku mamy do czynienia z małym przebiegiem - ciagły PSJ jest naprawde szkodliwy - dłuższa trasa i ogień może coś da na jakis czas.cupra 2 napisał(a):seba mi po takim zawieszaniu turbiny wkońcu ta turbina i tak padła
seba5700 napisał(a):Castrol Gtx Magnatec 5w40
Tonny S napisał(a):Tyle, że w tym wypadku mamy do czynienia z małym przebiegiemcupra 2 napisał(a):seba mi po takim zawieszaniu turbiny wkońcu ta turbina i tak padła
WojtekTDi napisał(a):DWitek, a po czym mozna to poznac ze jest uszkodzony - przed tymi zwisami...i czy nie bedzie sie cos palilo na tablicy kontrolek? bo generalnie furka chodzi caly czas tak samo...no i jak byla na kompie jakies 7tys temu to tez nic nie wykazalo...
[ Dodano: Sro 18 Maj, 2005 ]
no dobra znalazlem cos w poscie o przeplywkach :/ ale nasuwa sie pytanko czy mozna na tym przejechac powiedzmy 500km?
DWitek napisał(a):Wojtek, podłącz sobie samochód pod komputer i będziesz wszystko wiedział.
O ile pamiętam jak jest coś nie tak z czujnikami ABS'u to świeci lampka właśnie ABS'u. Sprawdź jakie masz klocki z przodu, bo są one z czujnikami i jak są już zużyte, to bodajże świeci właśnie lampka od ręcznego, ale nie jestem pewnien.
Pojeździłem nim z pół godzinki i nadal o samo. Czy to normalny efekt po wymianie oleju?
antoś napisał(a):Ja też ostatnio miałem tak, że auto stało 2 dni w mrozy i po odpaleniu nie miało w ogóle mocy, dopiero jak je zgasiłem i zapaliłem to zaczęło normalnie chodzić.
Kuba napisał(a):antoś napisał(a):Ja też ostatnio miałem tak, że auto stało 2 dni w mrozy i po odpaleniu nie miało w ogóle mocy, dopiero jak je zgasiłem i zapaliłem to zaczęło normalnie chodzić.
U mnie nie musze wylaczac silnika, przejade 0,5-1km i moc sama wraca, ma ktos jakis pomysl?? bledow brak
the_rahzel napisał(a): Czy wszyscy koledzy którzy mieli takie problemy garażują swoje auta czy tak jak ja zostawiają je pod chmurką i są narażone na bardzo niskie temp.?
Kuba napisał(a):the_rahzel napisał(a):Masz problemy z rozruchem?? Mi sie zdarza ze czasami nawet jak jest kolo zera leon potrafi za pierwszym razem "potelepac" i zgasnac.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość