Aha i jakbym chciał wrócić do oryginalnego lakieru to czy są problemy ze zrywaniem tego ustrojstwa
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pampi napisał(a):może jakiś samouczek, żeby zrobić samemu??
pampimoże masz inny internetpampi napisał(a):, nie moge nic znaleźć niestety...może nie wiem jak szukać
AdamekMMz napisał(a): Bo zawsze jak to on spierdzieli coś to będziesz wiedział do kogo mieć pretensję.
pampi napisał(a):Już dzisiaj dzwoniłem do jednego typa w Poznaniu i powiedział, że oklejenie dachu folią 3M u niego to 400 zł.
pampi napisał(a):Staszek20VT, Razem z materiałem. Ale za np. folie carbonową chciał 600. a ja chce czarną z połyskiem.
kamel napisał(a):Jak komuś się chce jechać do Krakowa to na przełomie lutego i marca kolega showtime z vwgolf.pl oklejał dach tu: DUAL, Kraków, ul. Chełmska 29
Koszt oklejenia dachu w MK4 Variant 180zł.
Jak coś to jest temat o Jego aucie: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... &start=975
Ewentualnie GG: 1232141
pampi napisał(a):kamel, Tanio jak barszcz, ale przejazd w dwie strony mi wyjdzie też 200 zł, wiec na jedno wychodzi. Może jak będę w wakacje to się przejade do tego DUALa
the_rahzel napisał(a):Mnie to się przyda,ale mam rozumieć ze jest to koszt samej robocizny + folia czy z folią??
the_rahzel zdaje się, że komplet, ale jak coś to wal do showtime na GG to Ci powie co i jak
pampi napisał(a):Jednak ceny folii się nie przeskoczy a gówna brać też nie ma co.
the_rahzel napisał(a):szczególnie że możną ją formować,przyklejać,odklejać do woli
Staszek20VT napisał(a):No tak nie do końca... Ja sam sobie oklejałem dach i parę innych elementów Carbonem 3D od 3M i nie jest to takie hop-siup. Trzeba się przyłożyć i przemyśleć oraz zaplanować co i jak. Zajęło mi to około 2 godzin z pomocą kolegi, która jest nieodzowna.
pampi napisał(a):Odświeżam...the_rahzel, folia zamontowana? Ja dalej się waham co robić. I jakiej folii użyć. Bo szczerze mówiąc za czarną folię z połyskiem 3M nie mam ochoty płacić 400 zł. Szukam alternatywy.
the_rahzel napisał(a):,gdzie niema jak wsunąć foli pod uszczelkę
qczarq napisał(a):W Poznaniu folia 3m 300zł
miroA3 napisał(a):w Krakowie
SEBOOL2006 napisał(a):Czytamy ze zrozumieniem![]()
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości