Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
cypreess napisał(a):Czyli jak rozumiem jest zaleznosc:
2) im mniejsza masa i gorszej jakosci material tym wiekszy mega chlam - bo felga peknie przy spotkaniu z duza dziura
Po czym poznać że replika może być dobrej jakości?
Kashier napisał(a):W koncu felgi te same..
Sammael napisał(a):Kashier napisał(a):W koncu felgi te same..
To nie są te same felgi. (...)
marcel1992 napisał(a):Siemka jestem nowy na forum i mam prośbę żebyście mi doradzili jakie alufelgi założyć do leona. Myślałem nad 16'. Spodobały mi się takie jedne z allegro tylko pytanie czy warto coś takiego kupować bo cena jest dosyć niska i dają jeszcze gwarancje na 36 miesięcy. I ogólnie mi się podobają. Adres do felg I co byście jeszcze mogli polecić w tym przedziale cenowym?? Prosiłbym o jakieś opinie do tych co w linku zamieściłem, może ktoś je oglądał na żywo jak wyglądają. Aha no i jeszcze leon jest koloru bordo więc te akcenty czarne myślę, że by ładnie się komponowały z resztą. Dzieki
bugajek napisał(a):Kiedyś mi się obiło o uszy, że Tomasony TN1 w 17" to pomyłka, prawda to?
wgi napisał(a):ładnie wygląda
przydałoby się go obniżyć - niekoniecznie od razu -30 ale springi od ts'a bym dał
witam wszystkich jestem od paru dni posiadaczem Leo 1.9 FR, NO i wszystkio jest psox poza felgami bo ochydne stalowe; na ale juz niedlugo i tu pytanie do was; po przegladniecu tematow tutaj o rozmiarach felg wiem juz prawie wszystko ale zeby moja pewnosc byla wiekasz pytam was koledzy..
18x8" 225/40/18 et38 bedzie wszystko oki bez problemow; zawieszenie nie ruszane ; czy troche inaczej??? jak tak to co, Et? czy szerokosc jaka? wiem napewno ze 18 tego jestem pewien prosze o wypowiedz.[code][/code]
noktoto napisał(a):sielu, BBS CH są genialne, tyle, że to jest replikaOsobiście proponował bym poszukać bardzo podobnego modelu BBS zakładanego do Audi (najlepiej 8x18" ET43, są też 7,5x18" ET51 i o zgrozo ET54) lub równie podobnego BBS VZ033 (8x18" ET44).
Kama napisał(a):interesuje mnie tylko, czy 8 przy 17 bedzie ok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości