Po małych problemach z osiagnieciem wiekszej mocy (199ps/410Nm) postanowiliśmy zagłebić się w temat

rozebralismy motorek i ......

nastepne zdjecia z pola walki juz wkrotce

Pozdrawiam
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
BART_osz napisał(a):Czyli zaczyna sie cos ala kolejny odcinek monster garageQL - czekam z niecierpliwoscia na nastepny odcinek
Zawsze macie tak czysciutko na stole??
barth napisał(a):PatTDI, no w koncu jakies bezposrednie relacje z Monster Garage in Bielsko Biała są![]()
p.s czy mi sie wydaje czy tu jakis wyscig pomiedzy k3 a mm.maxem zaczal sie
p.s 2 ale te ibizki sie rozmnazaja u wasostatnio widzialem jedna czerwona na fotce a teraz juz 2 sa
barth napisał(a):mm.max, no co ty , nie podejmniejsz walki?? Jakos nie wierze
barth napisał(a):mm.max, no co ty , nie podejmniejsz walki Jakos nie wierze
BART_osz napisał(a):A swoja droga MM - z czystej ciekawosci - stawaliscie juz z Da3 kiedys na kresce
BART_osz napisał(a):barth napisał(a):mm.max, no co ty , nie podejmniejsz walki?? Jakos nie wierze
Prowokator![]()
A swoja droga MM - z czystej ciekawosci - stawaliscie juz z Da3 kiedys na kresce![]()
k3 napisał(a):Mam nadzieje, ze uda sie poskladac wszystko do kupy.. same komplikacje na razie..
Pozyjemy zobaczymy, a wszystko zweryfikuje ET
Asgaard napisał(a):kurka... wszyscy się zbroją... chyba odpadłem z rywalizacji w tym sezonie, heh... narazie muszę samochód doprowadzić do stanu używalności
Asgaard napisał(a):no cash no improvement... tylko się tam nie pozabijajcie na tym starcie... hehe...
mm.max napisał(a):To się nazywa KOMPLEKSOWE podejście do Tuningu![]()
BART_osz napisał(a):...Zawsze macie tak czysciutko na stole??
Pośpiech napisał(a):hubert, wpadaj do nas na zlot! Tylko zabierz prosze ze sobą 2 ważne rzeczy - gaśnicę i ... karnister z paliwem![]()
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość