Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
dave napisał(a):matko boska..., nadal nie rozumiem w czym problem. co ma znaczenie silnik do numeru czesci dyfra? mozesz mi to jakos wyjasnic czy nie koniecznie? bierzesz numer z dyfra i widzac na allegro czy gdziekolwiek indziej pytasz o numer dyfra wiec co tu ma do rzeczy silnik? czy to bedzie leon golf czy zaporożec z przeszczepionym haldeksem ciebie interesuje numer dyfra a nie silnik czy tak?
m@rcin napisał(a):po 3 jesli nie wiesz to nie pisz....
dave napisał(a):ja juz sie nie odzywam. niech sobie gosc dobiera dyfer pod motor, srednio dyfer z motorem ma cos wspolnego ale ok, bedzie zajebiscie
m@rcin napisał(a):a ja jesli dobrze patrze to widze ze do benzynowych koncowka AE a do disla inna. chyba ze zle patrze
m@rcin napisał(a):no to musze przyznac ze teraz wiele mi sie rozjasnilo...dzieki
m@rcin napisał(a):a jak sprawdzic jaka mam skrzynie???i jak sprawdzic jakie oznaczenie haldexa?
zle sie domyslasz, to nie ma nic wspolnego.m@rcin napisał(a):ma oznaczenie 02D 900 554D wiec domyslam sie ze haldex bedzie mial oznaczenie 02d 525 554D
to kolejna wersja czesci, oznaczenie moze byc rozne, wcale nie musi sie zaczynac od A, B, C... itp, zazwyczaj nizsze literki sa z wczesniejszych wersji.m@rcin napisał(a):02D 525 554J? co oznacza ta literka?? moze to tylko rok produkcji??
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość