Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Krzycho napisał(a):Witam wszystkich,
jestem szczęśliwym posiadaczem Leona 1M, silnik 1,9 TDi ARL, rocznik 2005.
O ile się nie mylę, w tym roku muszę zmienić rozrząd w swoim zwierzątku: ma już 5 lat i ponad 89.000 km na liczniku.
Czy moglibyście polecić mi zaufanego i sprawdzonego mechanika, który mógłby wymienić ten rozrząd?
Nie pytam tylko o warsztat, lecz o konkretną, doświadczoną i w 100% godną polecenia osobę.
Lokalizacja - Wrocław lub okolice.
Z góry bardzo dziękuję za życzliwe podpowiedzi!
Krzycho napisał(a):Hej,
dzięki za odpowiedź.
A którego mechanika konkretnie poleciłbyś w Dynosofcie?
Krzycho napisał(a):Raz jeszcze dziękuję.
Rozmawiałem już z p. Danielem i mamy ustalać termin w przyszłym tygodniu.
Rozrząd na pewno zrobię u nich.
Widzę, że chłopaki są zawalone robotą. Gdyby kiedyś sprawa była pilna, a oni nie mieli czasu - jest jakaś alternatywa dla mojego Leonka (czytaj: inny warsztat)?
Krzycho napisał(a):W zeszłym roku Leon przeszedł mały przegląd w serwisie Auto-Luboń na ul. Gnieźnieńskiej 4 (teren dawnej giełdy samochod.).
Krzycho napisał(a):Miałem na myśli naprawdę awaryjne sytuacje.
Krzycho napisał(a):Rozmawiałem już z p. Danielem i mamy ustalać termin w przyszłym tygodniu.
Krzycho napisał(a):Tata ma Skodę Fabię 1.4 16V i może właśnie Jemu polecić serwis Auto-Luboń?
marcia napisał(a):Moglibyście polecic mi warsztat
marcia napisał(a):okolice Marek
marcia napisał(a):wyczysci i napelni mi klimatyzacje
krz_p napisał(a):zanabyłem
wgi napisał(a):kupił - Oczek tak teraz mówi młodzież
psiuku napisał(a):Witam,
poszukuje w Wwie lub w Olsztynie warsztatu, ktory upora sie z moimi niechodzacymi wiatrakami (chodzi tylko 2-ga predkosc i tylko przy klimie) - chcialbym, zeby ktos przyjrzal sie temu dokladnie i sprawdzil, czy to wiatraki, czy modul sterujacy, czy cokolwiek innego, podpowiedzial, po prostu zrobil jak dla siebie (slyszalem, ze w ASO na dzien dobry proponuja wymiane wiatrakow za 1,5kpln).
Dodatkowo chcialbym sprawdzic, czemu nie dziala mi ogrzewanie tylnej szyby oraz naprawic elektryczne przesuwanie fotela.
Gdyby ktos mial namiary na zaklad mogacy pomoc mi w tym wszystkim, bylbym bardzo wdzieczny za info.
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość