Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
powinny być 280 mm i takie są dedykowane do tego modelu. Nie wiem co Ci sprzedali za tarcze, ale na przód jeżeli chodzi o Brembo powinny być:kornat napisał(a): Czy czasem nie powinny być 280mm
sslawek77 napisał(a):mam pytanko czy mozliwe jest ze by z tyłu nie weszła nowa tarcza 256mm i nowe klocki 17mmdzis wymieniałem i tłoczek juz do srodka niechciał nawet drgnac i nie dało sie tego zamontowac, załozyłem stare klocki 14mm i weszło, po necie widac ze sa klocki 15 i 17mm, wiec do tylnich sa moze dedykowane te 15mm, czy tłoczek az by tak ciezko wchodził
Dziś odebrałem tarcze Zimmermann sport
leem napisał(a):Murdock574, powodzeniatakich cen nie ma nawet na alledrogo
Murdock574 napisał(a):leem napisał(a):Murdock574, powodzeniatakich cen nie ma nawet na alledrogo
Wiem, chłopak strasznie idzie po bandzie, nie dawno założył dzialalność i chyba chce rynek zdobyć, daleko na tym nie zajedzie, no ale... Jeśli chodzi o oryginalność to kupowałem już produkty ATE i te wyglądają identycznie, jeśli chodzi o sam produkt jak i opakowanie.
Internet jest po to żeby też szukać dobrych ofert, a nie tylko siedzieć na forum, takie moje zdanie. Są promocje i promocje, np. w jednym z branzowych sklepów ogłosili mega promocje po 260zł/szt
i tak btw. alledrogo, jak sama nazwa wskazuje nie zawsze jest tanie.
polecam użyć opcji szukaj bo temat klocków jak i tarcz omawiany sporo. A nawet jak byś się troszke poczytał to w tym temacie znajdziesz informacjeMydlik napisał(a):Czekam na porady
Mydlik napisał(a):Witam wszystkich mam pytanie szykuje mi sie wymiana tarcz i klocków do seata leona top sport 288mm. Jakie tarcze polecacie i jakie klocki.
Czekam na porady.
a przeczytałeś choc kilka stron w temacie?? Bo napewno znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie w tym temacieDOKTOREK napisał(a):co doradzicie?
jestem ciekaw, bo ostatnio mnie namawiał mechanik na takie.Carlos napisał(a):klocki ATE ceramic
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości