Zostałem oszukany bo miało być 210:) a jest tyle;/ a teraz pozegnalem sie z 1300zł

i nie mam mozliwosci zwrotu pieniedzy i wgrania seryjnego programu;/
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f9 ... 3e8b9.html
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Mikof900 napisał(a):A czemu przed programem nie lapał bledów a po programie nagle zaczoł falować z obrotów? i zaczeły wyskakiwać błedy sondy?
Mikof900 napisał(a):czemu przed programem nie lapał bledów a po programie nagle zaczoł falować z obrotów? i zaczeły wyskakiwać błedy sondy
Mikof900 napisał(a): To mogli pomyslec wczesniej ze jezeli samochod byl niesprawny to nie wgrywamy programu. Cuż teraz nie moge odzyskac pieniedzy, a samochod trzeba doprowadzic do jakiegos przyzwoitego stanu:)
Mikof900 napisał(a):Cuż
pkonrad napisał(a):sat666, czytając ostatni post Mikof900 wnioskuję, że wykresu przed modem nie było, bo firma w której robił program nie posiada hamowni)
Mikof900 napisał(a):Nie dostałem od tej firmy żadnego dowodu wpłaty więc jestem teraz w Du***Oczywiście że chciałem zwrotu kasy i stary program ale nie ma takiej możliwości.
Mikof900 napisał(a): Tak ta firma jeszcze nie posiada hamowni i nie był samochod hamowany przed programem. Prawdopodobnie poprzedni wlaściciel go hamowal i czekam na wykres. Nie dostałem od tej firmy żadnego dowodu wpłaty więc jestem teraz w Du*** .
sat666 napisał(a):btw. Kingsoft na stronie z przyjemnoscia informuje, ze na terenie Nowego i Starego Sacza pojawia sie stanowiska zaopatrzone w hamownie
Mikof900 napisał(a):Zganiają wszystko na złączke elastyczną tłumika!!! Szkoda gadać dostalem propozycje ze mi wymienia złaczke, zrobia ta sonde ktora byla dobra przed programem a teraz lapie bledy, i zaleja za swoje i pojada na hamowie jak im wyjdzie 190 a mowa byla o 210:D to ja mam im oddac kase za wszystko hahahah To mogli pomyslec wczesniej ze jezeli samochod byl niesprawny to nie wgrywamy programu. Cuż teraz nie moge odzyskac pieniedzy, a samochod trzeba doprowadzic do jakiegos przyzwoitego stanu:)
Mikof900 napisał(a):Przepraszam za błąd poprostu mam Dysortografie
wgi napisał(a):GruchaARL, dobrze, że poznaliśmy opinię z drugiej strony
Zainteresowani wyciągną wnioski sami.
Mikof900 napisał(a):Program wykonany w Firmie KingSoft w Ostrowcu Św
Zostałem oszukany bo miało być 210:) a jest tyle;/ a teraz pozegnalem sie z 1300zł
i nie mam mozliwosci zwrotu pieniedzy i wgrania seryjnego programu;/
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f9 ... 3e8b9.html
GruchaARL napisał(a):Oczywiście że tak, ja osobiście i czemu mam o tym na forum nie pisać ide w poniedziałek do Kancelarii adwokackiej że zostały wysunięte do mnie pomówienia.
już nie przesadzaj temat przeczytałem nie widzę podstaw do ukarania a wpędziesz się tylko w koszty i stracony czas.GruchaARL napisał(a):W poniedziałek przyjedzie żeby nagrać mu serię i prawdopodobnie temat zakończy się tak że podam sprawę ja osobiście do sądu bo oszczerstwa
tatian napisał(a):nie widzę podstaw do ukarania a wpędziesz się tylko w koszty i stracony czas.
GruchaARL napisał(a):Ja Pawłowi mówiłem żeby mi auto zostawił ale nie chciał i to usłyszały tu na miejscu trzy osoby.
Axee napisał(a):wgi, fajny temat ... otwieram chwilowo, w oczekiwaniu na wypowiedz Mikof900.
GruchaARL napisał(a):Sprawa była następująca, kolega się zdenerwował że mu wyszło po programie 165KM. Wcale się nie dziwię. Ja chciałem zacząć naprawę od złączki ponieważ wyskoczyły dwa błędy które wskazywały na ten właśnie problem. Poprosiłem aby auto zostawić ale kolega nie chciał i napisał rzeczy na forum które nie były potrzebne. Gdyby auto zostało u mnie na pewno usterkę bym usunął sam osobiście ale nie było mi to dane. Usterkę Mechaniczną usunął mój kolega Sebastian, następnie auto pojechało ponownie na hamownię do firmy konkurencyjnej DV-T i tam hamowane.
pkonrad napisał(a):No właśnie jak bym tak próbował załatwić sprawę. Niech wgrają serię i oddadzą kasę za soft. I następnym razem poczytał fora gdzie warto jechać zrobić program w turbo benzynie
Mirczas napisał(a):Mikof900 napisał(a):czemu przed programem nie lapał bledów a po programie nagle zaczoł falować z obrotów? i zaczeły wyskakiwać błedy sondy
Jak dla mnie to ch...nie program. Spartolili i teraz zwalają winę na samochód. Nie wykluczone że teraz to i z samochodem coś się podupczyło. Jaki program taki tuner. Mikof900, jedź do nich i powiedz że jak nie poprawią albo nie oddadzą kasy to najadą na nich chłopaki z LeonClubu i będzie dym! W grupie siła.
rob555 napisał(a):Mozliwe ze soft OK tylko mechanika szwankuje np zdmuchuje iskre ze swiecy albo paliwa braknie.
Tak czy siak oddac klientowi auto z takim wykresem to wstyd i hanba dla zakladu...
Powinni wgrac serie..przeprosic za niemoznosc wykonania uslugi i zalecic naprawde (jesli wiedza co).
Mikof900 napisał(a):Nie mam do nikogo pretensji tylko do tych oszustów z KingSofta!!!!
rob555 napisał(a):No rzeczywiscie zadyma zupelnie nie potrzebna sie okazala...
Tez mialem klienta ktory zrobil mi kolo d... praktycznie bez powodu. Wkurza to ...
Na poczatku myslalem ze oddaliscie auto klientowi z takim wykresem jaki zalaczyl dlatego napisalem ze to wstyd i hanba.
Pozniej sie okazalo ze auto po wizycie u was zaczelo szwankowac (mimo ze przewidzieliscie juz wczesniej ten problem) a klient polecial na rolki pare dni po sofcie.
Praktycznie kazdy tuner mogby w ten sposob miec obsrane po gaciach od klienta.
Np 2 dni po wizycie peka waz przy IC. Auto zaczyna kopcic a klient jedzie do konkurencji na rolki...nie moze mowic jakie komentaze by tam uslyszal przy mega batorym i wykresie z d...
Wspolczuje chlopaki. Z mojej strony wycofuje sie z wczesniejszego posta.
GruchaARL napisał(a):Powiedziałem że ja za to płace.
GruchaARL napisał(a):Z Łukaszem razem mamy juz za soba kilka naprawdę grubych projektów i kazdy był zadowolony.
dokladnie tak wiec nie spuszcajcie sie tak nad grucha bo nie jest on taki biedny ze ktos po nim pojechal i jeszcze ta gadka o sadzeniu sie haha. idz do sadu a nie pierdolisz jak potluczony ze juz idziesz... juz za chwile... juz wlasciwie pierwszy krok w drzwi prokuratury zrobiony haha... dziecinada.ja byłem troche więcej w plecy po zakończeniu "współpracy" z kolegą GruchaARL
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość