Też myślę o jakiejś maszynce, ale DAS-6 to trochę za wysoko. Zdecyduję się na którąś budżetową wersję: Sico, Einchell. Oczywiście mojego auta nie dotknie przez długi czas
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
wgi napisał(a):Na detailingworld, ktoś polerował szybkę radia w focusie przy pomocy Autoglym Car Glass Polish. Ten produkt warto mieć![]()
.Czy da się to czymś usunąć ?
Evo to co ty robiłeś, że opalarka poszła w ruch?
Kilka razy myłem płynem żeby pozbyć się wosku i bez problemowo... Uszczelki czarne i "jędrne"
Normalna akcja: ludwik do wiadra z wodą, mycie, spłukanie i już.
evotuning napisał(a):Z domowych sposobów - wcierasz masło orzechowe. Tylko nie Nutelle a prawdziwe masło orzechowe. Po wtarciu resztke ścierasz mikrofibrą i koniec. Nie myjesz potem tego.
wgi napisał(a):pb natural look (to głownie do wnętrza byś miał), 303 aerospace albo ag bumper care
evotuning napisał(a):Optimum Car Wax, Dodo Juice Red Mist, Duragloss Aquawax
evotuning napisał(a):Po pierwsze, to nie wolno myć w słońcu,po drugie pamiętać żeby DOKŁADNIE wytrzeć auto ręcznikiem
wgi napisał(a):A z szyb?
albo car glass polish
evotuning napisał(a):Dobre jak ktoś ma problemy z tradycyjnym myciem szyb, smugami itp.
Później tylko zostaje usuwanie przypadkowych rysek które nam powstaja przy myciu
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość