Niestety mam uszkodzony prędkościomierz i mechanik powiedział ze musze qpic caly licznik bo nie da sie go naprawic. Cena w salonie oczywiscie kosmos 1500zl. Na allegro jest ich sporo stąd moje pytanie. Czym sie kierować zeby wybrać odpowiedni
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
walu napisał(a):Ciekawa propozycja ten FIS. Nie mam jednak komputera w swoim Leonie. Jakis przyblizone ceny tych zegarow
the_rahzel napisał(a):walu napisał(a):Ciekawa propozycja ten FIS. Nie mam jednak komputera w swoim Leonie. Jakis przyblizone ceny tych zegarow
Pełen FIS to ~700zł (licznik z passata b5,programowanie,demontaż-montaż)
papaleo napisał(a):the_rahzel napisał(a):walu napisał(a):Ciekawa propozycja ten FIS. Nie mam jednak komputera w swoim Leonie. Jakis przyblizone ceny tych zegarow
Pełen FIS to ~700zł (licznik z passata b5,programowanie,demontaż-montaż)
Można założyć 1/2 fis i bedzie dużo taniej.
licznik z pasata 1/2fis dostaniesz na allegro za 100zł + obudowa od A3 też 100zł + montaż i manatka = ?
mcaris napisał(a):Jak kolega chce mieć średnie spalanie ile na baku itd. to wystarczy 1/2 fis chyba że ma navi ,ori radio to Pełen FIS jak najbardziej. Ja akurat montowałem od b5 czyli podcinanie
the_rahzel napisał(a):mcaris napisał(a):Jak kolega chce mieć średnie spalanie ile na baku itd. to wystarczy 1/2 fis chyba że ma navi ,ori radio to Pełen FIS jak najbardziej. Ja akurat montowałem od b5 czyli podcinanie
Ja planuje zamontować full FIS,bo chce wgrać sobie program VFIZ
papaleo napisał(a): Co gdzie chcesz wgrywać , VFIZ to odrębny moduł.
walu napisał(a):Wroclawia moglby sie podjac takiego przeszczepu.
warjatmz napisał(a):koledzy włożyłem zegary z pasata 920 a miałem 919 wszystko działa jest ok wiec można zakładać zegary 920
drago1 napisał(a):Witam,
ja również poszukuje kogoś ze śląskiego do wymiany licznika na pełny fis.
robak26 napisał(a):Wyświetlacz temperatury był już w liczniku ,który kupiłem.
Są takie na Allegro:
http://allegro.pl/wyswietlacz-licznika-seat-leon-toledo-1m0-919-272h-i2570573532.html
robak26 napisał(a):Wpadłem na pomysł ,że by poszukać takich ori.
I znalazłem takie:
http://allegro.pl/vw-passat-b5-1-9-tdi-zegar-licznik-i2623364798.html
Przełożyłem wraz ze wskazówkami.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość