Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Mateo napisał(a):Panowie odgrzeje troche temat. Poszukuje wskaznikow Boost i temp. oleju. Jakie wskazniki byscie polecili a najlepiej jak by mialy biale tarcze i podswietlenie czerwone zeby to wszystko tworzylo jakas calosc w samochodzie a nie choinke.
Mateo napisał(a):Ja bym byl zainteresowany. Troche cena wysoka ale mysle ze jak bysmy zrobili zakup grupowy to cos by sie urwalo.
Mateo napisał(a):O tych wskaznikach tylko te co podales w linku sa z serii X-line a ja pytalem sie o ceny z serii Sport Club. Ale jak jest roznica miedzy nimi to nie wiem. Szukalem na tej stronie co ty wyslales to tej serii Sport Club nie ma.
Adi napisał(a):Tylko nie wiem czy potrzebuje kupić boosta 2 czy 3 barowego
belzi napisał(a):Adi napisał(a):Tylko nie wiem czy potrzebuje kupić boosta 2 czy 3 barowego
jesli nie zamierzasz montowac duzego turbo i robic mocy powyzej 230 KM, to spokonie starczy Ci 2
Co do STRI to popytajcie sie w InterCarsie, bo wiem, ze mieli dosyc przystepne ceny
Adi napisał(a):Planuje zrobić bigt więc dzięki za info
Adi napisał(a):Ale na 3 barowym bedzie chyba lepiej widać ile przeładowuję tak?
belzi napisał(a):Adi, IMO to najpierw zaloz turbobedziesz wiedzial jakie masz doladowanie
kupisz wskaznik
Adi napisał(a):Ale na 3 barowym bedzie chyba lepiej widać ile przeładowuję tak?
1. seryjny MAP sensor (z literka bodajze C) jest do 2 barow
2. czemu zakladasz wariant, ze ma cos przeladowywac
ja bym kupil do 2 barow, masz dokaldniejsza skale, watpie, ze bedziesz na duzym turbo mial doladowanie wieksze od 2 barow
ale Bog jeden wie, co Ty chcesz z tym autem robic i gdzie bedziesz to turbo robil
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość