Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Przemko napisał(a):dodam tylko że sprawdziłem 3 firmy które sie tym zajmują i byłem rozczarowany..
Przemko napisał(a):Jesli ktos jest zainteresowany ze śląska albo małopolski to zapraszam da sie zrobić taki programi jak sobie ktos zażyczy nawet pod big turbo i cena nie przekroczy tysiąca.. wszystko do dogadania.
bono napisał(a):Podaj kto robi takie dobre programy.
Nie podajac nazw firm robiacych programy ten post jest godny kubla
nie nie bo ile by mnie to wszystko wyszło poprostu sprawdziłem ich wytwory w innych samochodach i dlatego iż to nie mi to zrobili to nie chce się wypowiadać o nich..bono napisał(a):Jak mam to rozumiec, w kazdej robiles program
Podaj nazwe to tam nie pojadę.
jędrek napisał(a):P.S Bono a ty skąd
jędrek napisał(a):to siemka a dokładniej?Ja z przedwiośnia.
wit3k napisał(a):Panowie ASV 240kkm da się na spokojnie z niegi wycisnąć z 180km?Mowa tu o programie+ew turbina ARL'a czy duże zagrożenie dla silnika?
leem napisał(a):Zależy w jakim stanie jest silnik.
YaZoo napisał(a):jest możliwość aby wysłać sam ECU a oni go zawirusują i odeślą spowrotem
I tu wlasnie jest problemos. W Koszalinie bede dopiero w przyszlym roku bo niet u mnie juz urlopuStaszek20VT napisał(a):Ogólnie rób chłopie w PL, a jak jesteś z Koszalina to do Gdańska się kopnąć możesz do Tune-Up.
ardi84 napisał(a):Panowie przymierzam się do wirusa i tu moje pytanie czy ktoś z was korzystał z usług tej firmy: http://adt-tuning.pl/ firma z Wroclawia.
ardi84 napisał(a):Cena jest kusząca: 980zł z chamownią
ardi84 napisał(a):Dzięki za odpowiedź. W ecu chcą ok 1200 nie wiele więcej - więc chyba się zdecyduję skoro polecacie. No i też z hamownią;)
pbgalaxy napisał(a):Też myślę o sofcie - może bym się także na grupówkę zdecydował,
tylko że wcześniej chciałbym sobie sprawdzić stan mojego samochodu czy nadaje się na wirusa i ogólnie w silniku OK. Czy muszę wcześniej gdzieś na hamownie się umówić aby obadali samochód, czy też przy montażu chipa takie badania robią?
d_adam napisał(a):Ostatnio jak odbierałem samochód z ASO, pogadałem troche z gościem i są oni w stanie wyciągnąć do 160km...
Co myślicie o zabiegu w ASO ? Koszt to 1300zł. Akurat trwa jakaś promocja.
i tego się trzymajmyd_adam napisał(a):Czytałem, że większość firm ze 110tki jest w stanie wyciągnąć do max 140km.
d_adam napisał(a):Ostatnio jak odbierałem samochód z ASO, pogadałem troche z gościem i są oni w stanie wyciągnąć do 160km...
marcel1992 napisał(a):No a tak w ogóle seria ma tak na prawdę z 116 km, tak mi wyszło.
untaztood napisał(a):Ile jestem w stanie wyciągnąć ze 110KM (ASV) z turbiną od ARL ?
untaztood napisał(a):IC, wtryski są seryjne ASV
untaztood napisał(a):Ile jestem w stanie wyciągnąć ze 110KM (ASV) z turbiną od ARL ? IC, wtryski są seryjne ASV.
Gdzie w Wawie warto robić?
YaZoo napisał(a):A moze ktos przyblizyc jaki jest sredni koszt calej takiej operacji tzn turbina ARL, FMIC, i wtryski. Zakup, montaz i program. Nie musi byc co do grosza ale orientacyjnie.
jedyny słuszny wybórYaZoo napisał(a):Nadmienie tylko ze ja pojade do TUNE-UP
D3jf napisał(a): Czy przy takiej jeździe silnik skróci swoją żywotność w stosunku do stanu przed tuningiem ?
D3jf napisał(a):Planowałem zrobić tuning w firmie Dynosoft w Katowicach. Chyba, że ktoś może polecić jakąś inną firmę ? Aktualnie mieszkam w Jaworznie (niedaleko Katowic) i Łodzi. Czyli w sąsiedztwie tych dwóch miast mogę dokonać tej operacji.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości