Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
niq napisał(a):za 100zl to lepiej zatankować sobie auto
Piecu napisał(a):według mnie bardzo daleko im do niebieskiego koloru, swiecą bardzo ładnym białym swiatłem ok 5000-6000k. a co do jasności to nawet nie ma porównywac:p ledy swiacia kilka razy mocniej
Piecu napisał(a):porównanie bluevision philips do ledów. jak widac duzo philipsowi brakuje to białego swiatła
igorpl napisał(a):zauwazylem ostatnio ze mi mrugaja ledy postojowek (jak przekrece na zaplon) to tylko moje tak maja czy wszyscy? komp nie pokazuje bledu
lec napisał(a):normalne -po przekreceniu zaplony uklad canbus "próbkuje" żarówki puszczajac krotki impulsy prądu majace sprawdzic czy żarówki sa i "biorą" prąd, Normalna żaróka nie zdąży sie rozżarzyc, ledowa zdąży mignąć.
pkonrad napisał(a):lec napisał(a):normalne -po przekreceniu zaplony uklad canbus "próbkuje" żarówki puszczajac krotki impulsy prądu majace sprawdzic czy żarówki sa i "biorą" prąd, Normalna żaróka nie zdąży sie rozżarzyc, ledowa zdąży mignąć.
A czy w led'ami w podsufitce czy w bagażniku też występuje ten efekt "mrugnięcia"
martig napisał(a):Panowie , a jak rozebrac lapy podsufitki zeby wymienic żarówki, ogladałem je z kazdej strony ale nie chce nic na siłe wyrywac??
martig napisał(a):A probowlaiscie kombinowc cos z przecimgłowymymi , zeby tam zmienic zarówki na bardziej białe??
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości