Wiec zalapalem wirusa na wycieczce do Wawy

Podziekowania dla Pana Andrzeja za mody
Wrazenia w trasie powrotnej bardzo mile, Golf GTI 150 koni nie dal rady

Pozdrawiam
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Patee napisał(a):Golf GTI 150 koni nie dal rady
Tonny S napisał(a):Szkoda, że KM nie rosną do końca ale Nm naprawde nieżle.
Pozdro
Max KM masz przy 3500 no i szkoda, ze tak szybko ale dzieki temu Nm nie spada na leb na szyje.Patee napisał(a):ale w jakim zakresie obrotow Tonny?
Rabi napisał(a):Sympatycznie, ale moj wykresik wyglada zdecydowanie lepiej jesli chodzi o koniki
Diesel ma za mala skale obrotow by cos marnowac.Patee napisał(a):mysle ze za bardzo fetyszyzujecie te spadki mocy
BART_osz napisał(a):Patee jest zadowolonyjemu sie podoba i wystarczy
Rabi napisał(a):leoTDI, qrde, mnie sie dosyc czesto zdarza wkrecac Leosie na 4500
Zapraszam - szampańska i kawior już czeka.Patee napisał(a):Tonny --> nie czepiaj sie bo wpadne do Ciebie ze smutnymi kolegami z Bialorusi
Patee napisał(a):LeoTDI nie zostaje mi nic innego jak tylko zapisac sie na jazde testowa do ciebie
Patee napisał(a):LeoTDI nie zostaje mi nic innego jak tylko zapisac sie na jazde testowa do ciebie
Artur20vt napisał(a):jak z 1.9TDi ktos wyciagnie ponad 400KM - wtedy bedziemy mogli pogadac o dobijaniu 1.8t
gajdar napisał(a):Patee napisał(a):LeoTDI nie zostaje mi nic innego jak tylko zapisac sie na jazde testowa do ciebie
no musze przyznac ze leonidas LeoTDI ostro zapieudziela (trojka rulez)....kurde chcialo by sie t.diesla
![]()
uprasza sie Leo o niemontowanie tych wtryskow i nie dobijanie posiadaczy np 1.8T
leoTDI napisał(a):gajdar
nie rób jaj, bo specjalnie dla Ciebie wyczyszczę ... płytę lotniska
gajdar napisał(a):leoTDI napisał(a):gajdar
nie rób jaj, bo specjalnie dla Ciebie wyczyszczę ... płytę lotniska
jak tak dalej pojdzie ,to kiedys jak przeciagne na dwojce troszke wiecej i jak smrodne Twojemu leonkowi propanem to zaraz padnie![]()
no dobra zartowalem...jestem Twoim leonkiem zachwycony.Moje plany nadal nie sprecyzowane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości