Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Silver200 napisał(a):Czy trzeba ściągać zderzak, żeby założyć grill???
Tyle ze ty powycinales kratki w calosci nie ma bata musisz zwalic zderzak.mw1978 napisał(a):Nie trzeba. Ja zakłądalłem bez sciagania (zakłądałem na zwykły zderzak)
Tonny S napisał(a):Tyle ze ty powycinales kratki w calosci nie ma bata musisz zwalic zderzak.mw1978 napisał(a):Nie trzeba. Ja zakłądalłem bez sciagania (zakłądałem na zwykły zderzak)
Licz sie z kosztem wszystkich pierdol (mocowania itp itd) w granicach 600-700 zl - to tak orientacyjnie w zaleznosci co bys potrzebowal. W TS nie ma haka - musial bys dziure w zderzaku wycinac - co wyglaga hmmm paskudnie - mialem taki zderzak z wycieciem na hak - niby jest jakas tam zaslepka ale przykrecana na 4 wkrety i wyglada okropnie. Danie TDi moze potwierdzic bo widzial jak to wygladalo.olin napisał(a):co do tego pierwszego linka co dal bacardi co sadzicie warto to kupic? moze bym na TS zaczol sie tez przerabiac, tylko ile musialbym dolozyc do tych zderzakow..i co to znaczy uszkodzone uchwyty w atrapie przedniego i ile za te wszystkie kratki przy halogenach + tylna na hak
Wydech powinien byc ten sam i nie bylo by zadnego problemu - sprawdz tylko czy te 2 koncowki wychodzace z tlumika sa lekko wygiete w prawo czy ida prosto.olin napisał(a):aha i rozumiem ze wydech w TS jest tak samo jak np u mnie w sporcie i tak jak ja mam koncowki zalozone to pasowaly by w miejsce tego otworu w zderzaku od TS'a ?
Tonny S napisał(a):W TS nie ma haka
Tonny S napisał(a):mw1978, a ty widziales kiedys ori jak jest przymocowany do zderzaka - na tzw zgrzewke ciekaw jestem jak udalo ci sie to obejsc, wiesz ze te 3 elementy sa w calosci jak ty to tam wsadziles
mw1978 napisał(a):jesli masz wycięta dziure na wydech przez siebie to na 100% nie bedzie pasowac do TS
No no no od Kowala to ty sie od pindol.mw1978 napisał(a):no chyba że ma "łapy" jak kowal.
Kuzwa zapomnialem, ze u ciebie mozna by jeszcze jeden silnik wsadzicmw1978 napisał(a):Tonny umnie jest sporo miejsca miedzy grilem a chłodnica.
REV napisał(a):Z tego co wiem to środkowy plastik (ten ze znaczkiem seata) na forum ibizy jeden gościu przerabiał w plaster miodu i całkiem nieźle to wychodziło
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości