to juz dogaduj z tymi firmami.D3jf napisał(a):Obie firmy robią pomiary na hamowni przed i po ?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
to juz dogaduj z tymi firmami.D3jf napisał(a):Obie firmy robią pomiary na hamowni przed i po ?
D3jf napisał(a):Planowałem zrobić tuning w firmie Dynosoft w Katowicach. Chyba, że ktoś może polecić jakąś inną firmę ? Aktualnie mieszkam w Jaworznie (niedaleko Katowic) i Łodzi. Czyli w sąsiedztwie tych dwóch miast mogę dokonać tej operacji.
D3jf napisał(a):A na czym mają polegać moje sugestie jak ja się na silnikach nie znam ?![]()
Chyba, że chodzi o to, że interesuje mnie bezpieczne zwiększenie mocy ?
D3jf napisał(a):Kompoty ?
[ Dodano: 23 Styczeń 2011, 20:53 ]
No mi zależy na mocy i przyspieszeniu ale nie kosztem żywotności silnika
D3jf napisał(a):No mi zależy na mocy i przyspieszeniu ale nie kosztem żywotności silnika
sat666 napisał(a):Kompoty to najprawdopodobniej wyzej wymieniany Compsport.
bono napisał(a):Kompoty = CS = Compsport
pbgalaxy napisał(a):Ten w Bielsku
D3jf napisał(a):A powie mi ktoś coś o Dynosoft w Katowicach ?Są pomiary na hamowni tam ?
Uwielbiam sianie takiej propagandy na forum. Napisz może co było nie tak i kto spaprał robotę,bo w przeciwnym razie to jest zwykłe oszczerstwo.PeterSC napisał(a):Inny znajomy zrobil w pewnej firmie rownei znanej (moze bez nazwy) audi A3 8p 2.0 TDI CR i na kolanach z prosba o pomoc przyszedl do CS.
Miro napisał(a):Uwielbiam sianie takiej propagandy na forum. Napisz może co było nie tak i kto spaprał robotę,bo w przeciwnym razie to jest zwykłe oszczerstwo.PeterSC napisał(a):Inny znajomy zrobil w pewnej firmie rownei znanej (moze bez nazwy) audi A3 8p 2.0 TDI CR i na kolanach z prosba o pomoc przyszedl do CS.
Miro napisał(a):Uwielbiam sianie takiej propagandy na forum. Napisz może co było nie tak i kto spaprał robotę,bo w przeciwnym razie to jest zwykłe oszczerstwo.PeterSC napisał(a):Inny znajomy zrobil w pewnej firmie rownei znanej (moze bez nazwy) audi A3 8p 2.0 TDI CR i na kolanach z prosba o pomoc przyszedl do CS.
pbgalaxy napisał(a):Ja nie zamierzam oddawać samochodu na softa bez zhamowania go wcześniej - jak będzie się nadawał to montuje wirusa - to tak samo nie widzę sensu wgrywania nowego oprogramowania bez sprawdzenia jakie to dało efekty - inaczej to wdaje się głupie moim zdaniem![]()
pbgalaxy napisał(a):Ja nie zamierzam oddawać samochodu na softa bez zhamowania go wcześniej - jak będzie się nadawał to montuje wirusa - to tak samo nie widzę sensu wgrywania nowego oprogramowania bez sprawdzenia jakie to dało efekty - inaczej to wdaje się głupie moim zdaniem![]()
pbgalaxy napisał(a):Ja nie zamierzam oddawać samochodu na softa bez zhamowania go wcześniej - jak będzie się nadawał to montuje wirusa - to tak samo nie widzę sensu wgrywania nowego oprogramowania bez sprawdzenia jakie to dało efekty - inaczej to wdaje się głupie moim zdaniem
jędrek napisał(a):Ja osobiscie nie proponowałby usług z firm praktycznie nie znanych lepiej przejechać sie do dobrej firmy
IroN_87 napisał(a):pbgalaxy, Na wiosnę już będziesz miał hamownie w CS w Bielsku
konstant napisał(a):jędrek napisał(a):Ja osobiscie nie proponowałby usług z firm praktycznie nie znanych lepiej przejechać sie do dobrej firmy
Czemu ? Uważasz, że mniej znana firma nie zrobi dobrego programu? Rozwiń.
pbgalaxy napisał(a):IroN_87 napisał(a):pbgalaxy, Na wiosnę już będziesz miał hamownie w CS w Bielsku
A dokladniej to kiedy? -
Już doczekać nie mogę końca tej zimy - kapcie na letnie zmieniam i na program
IroN_87 napisał(a):MrSiara, Ricku, Nie przypominam sobie, żeby na Podkarpaciu był ktoś godny polecenia..
Kolega z Rzeszowa przyleciał do Gliwic do CompSportu na program
W ostateczności możecie skorzystać z "oddziałów" Googhope z tego co widzę jest parę u was tylko nie wiem kto z nich ma 4x4 obciążeniową.
Jak Ci zależy na hamowni w BB to ze 2 miesiące musisz jeszcze poczekać
kyzior napisał(a):Witam, czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług firmy DURASOFT. Zastanawiam się właśnie nad podniesieniem mocy w moim BXE. Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą to proszę o wypowiedź. Pozdro.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość