jak w tytule - od wczoraj po wizycie u Ex-a

A oto efekt:
Ex,
dzięki

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tonny S napisał(a):No widze, że sie zdecydowałeś w końcudla ciebie i Ex-a
PS banan to chyba nie schodzi ci teraz z twarzy co?
Rogal napisał(a):stadardowe pytanie:jak z dymieniem?
Mogło by się wydawać inaczej ale seria nie jest tak ważna hahaha to samo zrobisz jak bys miał 90 KMBarth napisał(a):Tonny mam ten styl jazdy po nimZebys widzial jak kiedys wymiatał , ale teraz po paru kraksach zwolnil
leoTDI, wykresik praktycznie taki sam ja u mnie
o 1 KM i Nm masz wiecej , no ale w seri miales tez wiecej bonusikow
To żle sobie to wyobrażasz haha no chyba ze jest to zwiazane z jakimis wadami mechganicznymi autkaBarth napisał(a):Czy ja wiemJesli masz 5 KM wiecej niz inne auto , to zeby uzyskac ten sam efekt musisz mniej podkrecic programik , tak ja sobie to wyobrazam .
Barth napisał(a):Tonny mam ten styl jazdy po nimZebys widzial jak kiedys wymiatał , ale teraz po paru kraksach zwolnil
leoTDI, wykresik praktycznie taki sam ja u mnie
o 1 KM i Nm masz wiecej , no ale w seri miales tez wiecej bonusikow
Barth napisał(a):leoTDI, wiem co czujesz , po paru dniach sie przyzwyczaisz i zaczniesz na wtryskiwacze kase zbierac , o ile ci cisnienie podniósl?
Barth napisał(a):leoTDIP.S nie wiem czy wiesz leo ale straciles troszke kaskiGdybys byl u nas w klubie to mialbys rabacik u EXa
Barth napisał(a):FunGous, jak to nie , zalozmy jeden ma 110 Km a 2 115KM , podnosisz w jednym i 2 tak samo wartosci i uzyskasz ten sam wynik?? A tak wogole roznice w mocy w seri to wynikaja z zlozeniia silnika
? Bo program chyba wszyscy maja taki sam
No dobra , skoro tak mowisz
12 maja Saszi jedzie do Ex ze swoim 1.6 ma za zadanie pomierzyc czasy elastycznosci i do 100 zobaczymy ile sec urwie zmiana softu bo szalu na wykresie nie bedzie ale poprawa napewnoObi napisał(a):Teraz poprosimy jakas benzynke do exa bo w rutyne wpadnie przy 90kach![]()
Piekna sprawa taki sofcik
To jeszcze lepiejsaszi napisał(a):nie 12 tylko 7 majaa reszta sie zgadza
Rogal napisał(a):... a brak dymienia-przy takich przyrostach mocy i momentu świadczy o wyokiej klasie osoby piszącej programnie każdy tuner potrafi pisać niekopcące programy
FunGous napisał(a):saszi:
ja tez jadac do wawy robilem sobie pomiary elastycznosci bo 0-100 az tak mnie nie interesuje no i jako ciekawostke moge powiedziec ze wracajac mialem to samo podzielic na dwa![]()
![]()
![]()
![]()
tu chyba az takiego szalu nie bedzie ale kazda urwana sekunda baaaardzo cieszy !
leo:
poza tym zbieraj na wtryski... dostaniesz ok 20 - 30 niutkow wiecej... na papierze to prawie nic....ale zobaczysz jak to wtedy zacznie jezdzictylko ze po wymianie wtryskow wez tez pod uwage wymiane sprzegla... niestety
z samym czipem powinno byc okey ... chociaz to kwestia stylu jazdy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość