Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bams napisał(a):acha:) bo kombinowalem i golfa tez nie pasuje inaczej tarcze wyciete
wawelski napisał(a):Czy po instalacji licznika od B5 FL działa kontrolka od tempomatu? Pytam bo nie ma jej w oryginalnych zegarach Leona.
DECYBEL napisał(a):witam ! "Miszczów" pytanie odnosnie FIS od paska b5fl, mam licznik tylko ze od anglika warto przerabiac na europe, dodaje ze licznik mam za free. bedzie to dzialac gra warta swieczki???
Amazon napisał(a):podświetlanie segmentów tarczy zegarów bez względu na pozycję przełącznika świateł - po przekręceniu zapłonu
Adres $1ED (w niektórych modelach $21F)
pod tym adresem ustawiamy co ma się świecić, nie interesuje nas jaka jest pierwsza cyfra, drugą wstawiamy odpowiednio do:
0- brak podświetlenia
3- wyświetlacz
5- skala
7- skala i wyświetlacz
9- same wskazówki
B- wskazówki i wyświetlacz
D- wskazówki i skala
F- wszystko
biro napisał(a):a jak się ma sytuacja gdy przekładamy cały licznik z A3 do leona?? czy też należy wgrać wsad od golfa IV??
biro napisał(a):szukam osoby która jest wstanie dopasować licznik z A3 do Leona liczniki już mam kody Pin tez, najlepiej woj. małopolskie, dodam ze licznik do A3 jest z 1/2 fis o numerze 8L0920900 a w moim Leonie jest licznik 1M0920802D, Leon z 2004roku, ewentualne koszty na PW
biro napisał(a):tz. mam licznik z A3 z 1/2 fis o numerze 8L0920900 i chciałbym go wsadzić do mojego Leona w którym siedzi licznik 1M0920802D Leon z 2004roku, o opcji z Passatem wiem, interesuje mnie czy do tego licznika z A3 muszę wrzucić wsad z golfa IV
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość