Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
RafRoo napisał(a):a strzały ze sprzęgła to NIGDY PRZENIGDY (swoją drogą uważam, że to wymysł idiotów i debili chcących w szybkim tempie zakatować skrzynie, sprzęgło i półosie;)
dave napisał(a): 2,5 roku stralow ze sprzegla ze leb urywalo.. jakos nigdy skrzyni polosi przegubow i sprzegla nie wymienialem.. szkoda tylko ze z racinga nie szlo strzelic z 2 biegu..
piwoman napisał(a):Pytalem goscia o caly komplet p&p do leona 1m arl,
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1632603958
koszt:
Cały kpl łącznie z łożyskiem ( wysprzeglikiem) i śruby 2520zl
Czy to dobra cena?
Co z uszczelnieniem walu korbowego, ktos o tym pisal wczesniej?
Mirczas napisał(a):agin,piszesz o ori do ARL'a. Do Sharana w tej cenie takiego kompletu nie znajdziesz.
agin napisał(a):Mirczas napisał(a):agin,piszesz o ori do ARL'a. Do Sharana w tej cenie takiego kompletu nie znajdziesz.
no dobra, nie ma co się sprzeczać ; ) zrobię odpowiednią aktualizację w cenniku
dominik082 napisał(a):Kołek ja mam LUKA calutki komplet i załatwił mi go _I_C_E_ za 2150zł (jakoś 3 - 4 miesiące temu). W ARL oryginalnie jest Sachs i teraz bym chyba takie brał bo po co przepłacać za Luka. Pozdro.
IroN_87 napisał(a):A ktoś wie co znosi więcej NM? Sachs czy LUK czy to raczej nie będzie różnicy?dominik082 napisał(a):Kołek ja mam LUKA calutki komplet i załatwił mi go _I_C_E_ za 2150zł (jakoś 3 - 4 miesiące temu). W ARL oryginalnie jest Sachs i teraz bym chyba takie brał bo po co przepłacać za Luka. Pozdro.
elemenateur, Skąd taka różnica u Was w cenie?
Może to ktoś wyjaśnić?
dominik082, masz może nr Twojego zestawu?
elemenateur napisał(a):600001300 to zestaw firmy LUK do BTB - zwróćcie Panowie na niego uwagę
leem napisał(a):elemenateur napisał(a):600001300 to zestaw firmy LUK do BTB - zwróćcie Panowie na niego uwagę
Co Ty pie*&^%$$#szDlaczego wprowadzasz ludzi w błąd
![]()
Specyfikacja zestawu sprzęgła 600 0013 00
[url=http://img717.imageshack.us/img717/7914/beztytuupym.png]Obrazek[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
Do wszystkich forumowiczy:
Sprawdzajcie przed zakupem w katalogach co zamawiacie bo widzę że niektórzy ludzi chcą was nabić w butelkęa tego bardzo nie lubie
Do moderatorów. Proszę żeby nie czyścić tych ostatnich postówNiech zostanie dla potomnych
elemenateur napisał(a):
jedne firmy biorą LUKA od pośredników typu cars fota inni biorą od producenta , stąd różnice.
Jedni mają na tym 10% inni 30%
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości