Dla kogoś kto tylko wie, że jest CUPRA a nie jest pasjonatem jest to ciężkie do zrozumienia po co komuś czarne rzeczy

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Axee napisał(a):Ogi, 3B0858547A 9B9, 3B0858547A 9B9 - oslona stopki lustra dwie
Tommy napisał(a):Pancho, to sa uszczelki drzwi - albo polsrodek - pastowanie, albo zakup nowych w aso
Pancho napisał(a):Tommy napisał(a):Pancho, to sa uszczelki drzwi - albo polsrodek - pastowanie, albo zakup nowych w aso
To dla uscislenia dla potomnych, zdjecie tych uszczelek jest rownoznaczne z ich zniszczeniem?
wgi napisał(a):Adi, ja flokowałem rączki i wyszło ok. Teraz też będę raczej to robił.
Słupki w aso nie są drogie więc tutaj zależy czy chcesz plastik czy flok. Słupek B raczej kupiłbym w aso - nie wiadomo czy flok na regulacji wysokości pasa nie będzie schodził.
Podsufitka wychodzi za drogo we floku. Swego czasu też miałem taki plan i chłopaki mówili na prawdę o dużej kasie, podobnej do kupna nowej podsufitki.
Co do flokowania polecam -> http://www.flokowanie.com.pl/index.htm
Na spota mogę wziąć wyflokowaną ramkę konsoli to sobie obmacasz
tomzi napisał(a):Malował ktoś z was wnętrze na czarno?
nixu napisał(a):tomzi napisał(a):Malował ktoś z was wnętrze na czarno?
Łuszczy się, odpuść temat.
adi_g84 napisał(a):No dobra udało się zdjąć, niestety nie obyło się bez strat ponieważ ten uchwyt co znajduje się po stronie pasażera został urwany. Wiec teraz czas na allegro się wybrać, a i dzięki za wszystkie porady
adi_g84 napisał(a):No dobra udało się zdjąć, niestety nie obyło się bez strat ponieważ ten uchwyt co znajduje się po stronie pasażera został urwany. Wiec teraz czas na allegro się wybrać, a i dzięki za wszystkie porady
Leon_TS_ARL napisał(a):http://i156.photobucket.com/albums/t10/oliker/ABT%20A10/IMG00114-20111205-1959.jpg
Leon_TS_ARL napisał(a):Rozwiązanie z tymi naklejkami i malowanie chyba najlepsze będzie.
Nie wiem czy lepiej ale nie rozwiązuje to problemu z lampkąLeon_TS_ARL napisał(a):A nie lepiej mieć ambiente w lusterku wstecznym ?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości