Czy ktos z Was orientuje sie jakiej firmy sa glosniki i radio w Leonie?
Aura + 8 glosniczkow + zmieniarka 6CD.
Ktos wie co to jest tak na prawde?
Pozdrawiam
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Też tak myslałem, zanim nie przesiadłem sie z Zafiry do Leona hahahhaBarth napisał(a):szymon w Oplach sa bardzo dobre glosniki! Mysle ze na podobnym poziomie
szymono napisał(a):
A co do glosnikow to nie wiem ktore auto moze sie poszczycic lepszymi seryjnymi glosnikami niz leon
a mi w firmowaych radiach leona podoba się to że można je regulować jednoczesnie z podświtleniem całości i jak w nocy chce mieć blado to mam wszedzie a jak chce dac po oczach to też w całości
Tonny S napisał(a):... do tego zestawu tube i bedzie naprawde niezle ja tak mam u siebie i jestem zadowolony,
Co, ze jak?? bo nie kumam - ma byc bass i tyle hahah dobry bassNexus6 napisał(a):Tonny S napisał(a):... do tego zestawu tube i bedzie naprawde niezle ja tak mam u siebie i jestem zadowolony,
Tonny pls nie doradzaj nikomu tuby - chyba że tego kogoś nie lubisz
Tonny S napisał(a):Co, ze jak?? bo nie kumam - ma byc bass i tyle hahah dobry bassNexus6 napisał(a):Tonny S napisał(a):... do tego zestawu tube i bedzie naprawde niezle ja tak mam u siebie i jestem zadowolony,
Tonny pls nie doradzaj nikomu tuby - chyba że tego kogoś nie lubiszi za rozsadne $ przeciez nie powiem ze ma ktos sobie robic zabudowe za 3 tys zl
do normalnego sluchania tuba styka
daniel tdi napisał(a):Ja zmieniałem glośniki z powrotem na seryjne, bo te które mam chcę sprzedać. Są to z najwyższej półki INFINITY KAPPA PERFECT.Głośniki rewelacja ,super głęboki i niski bass, poza tym że DWUDROŻNE.Kupiłem je w styczniu cena 1599 PLN, ale czekałem jeszcze no subwofer i pod koniec lutego pojechałem do Wrocłwskiej firmy MARTOS CAR AUDIO aby to profesjonalnie zamontowali w moim Leosiu.Do przednich drzwi zamontowali specjalne dystanse z MDF-u pod głośniki.do tego zrobili super zabudowe bagażnika typu BANDPASS.Jest to zabudowa zamknięta przenosi bardzo niskie częstotliwości.Głośnik znajduje się za pleksą.Brakuje mi jeszcze czerwonego neonu wokół głośnika dla ładnego wyglądu w nocy ,ale jest problem bo w środku robi sie dosć duże ciśnienie akustyczne które powoduje ze neony pękają.Chciałem zapodać parę fotek ale poczekam jak dostanę jakieś lepsze neony.Napewno zobaczycie na zlocie. Wracając do głośników to chcę sprzedać ,bo załapałem WIZJĘ na multimedia (kino domowe w samochodzie) Panowie z MARTOSA doradzili, że do tego są potrzebne głośniki ale TRÓJDROŻNE i tylko dla tego chcę je sprzedać.(jak by ktoś chciał to sprzedam za 900PLN).Sprzedałem nie dawno mojego Clariona 960RZ i narazie gra sobie AURA.W miejsce AURY przyjdzie ALPINE CDA 9815,do tego monitor LCD i DVD no i głośniki ,jeszcze na 100% nie wiem ale chyba DLS
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość