http://img857.imageshack.us/i/wykres.pdf/
No to teraz można sie wypowiadać
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kondziołek napisał(a):Obrazek
http://img857.imageshack.us/i/wykres.pdf/
No to teraz można sie wypowiadać
Kondziołek napisał(a):No troszkę Marcin TDI do niego zajżał... Ale tak delikatnie
Marcin_TDI napisał(a):proszę się nie sugerować tylko Niutami bo coś za dużo ta hamownia wypluwa, w rzeczywistości tyle nie ma. po wykresie widzę, że lekko dół można poprawić tylko (nie chciałem żeby tak hardkorowo narastał ze względu na dwumase.
Kondziołek, zaraz przyjdzie tu ADI i namówi Cię na Intercooler i wydech i go nie sprzedasz już
Marcin_TDI napisał(a):od nowa soft robiony. 170ps wynikało ze złego ustawienia sztangi przy turbo. Leon osiągał spore przeładowania po całej linii obrotów (nawet do 1,8 bara co jak nam wiadomo nie jest zdrowe a szczególnie po 3tys obr/min) więc ustawiłem to jak fabryka przykazała i się zrobiło za mało kucy więc podnieśliśmy ale Zdrowo dla motorowni.
Kondziołek napisał(a):Kurde silnik ma potencjał, ładnie się kreci, nie ma żadnych mankamentów a kurde sprzedać się nie chce...
Marcin_TDI napisał(a):zapraszam - odtyka trochę auto
Marcin_TDI napisał(a):to Ty kupiłeś Toledo Tommiego ?
Marcin_TDI napisał(a):proszę się nie sugerować tylko Niutami bo coś za dużo ta hamownia wypluwa, w rzeczywistości tyle nie ma. po wykresie widzę, że lekko dół można poprawić tylko (nie chciałem żeby tak hardkorowo narastał ze względu na dwumase.
Kondziołek, zaraz przyjdzie tu ADI i namówi Cię na Intercooler i wydech i go nie sprzedasz już
Furiat napisał(a):Marcin_TDI napisał(a):proszę się nie sugerować tylko Niutami bo coś za dużo ta hamownia wypluwa, w rzeczywistości tyle nie ma. po wykresie widzę, że lekko dół można poprawić tylko (nie chciałem żeby tak hardkorowo narastał ze względu na dwumase.
Kolejny programik,rzeczywiście niutonik to duży wyszedł,Adi to już po ostatniej wizycie suszy już mi głowę o ten intercooler,a od wczoraj to już przebąkuje znów o BIG T
Adi napisał(a):Marcin_TDI napisał(a):proszę się nie sugerować tylko Niutami bo coś za dużo ta hamownia wypluwa, w rzeczywistości tyle nie ma. po wykresie widzę, że lekko dół można poprawić tylko (nie chciałem żeby tak hardkorowo narastał ze względu na dwumase.
Adi napisał(a):Furiat napisał(a):Marcin_TDI napisał(a):proszę się nie sugerować tylko Niutami bo coś za dużo ta hamownia wypluwa, w rzeczywistości tyle nie ma. po wykresie widzę, że lekko dół można poprawić tylko (nie chciałem żeby tak hardkorowo narastał ze względu na dwumase.
Kolejny programik,rzeczywiście niutonik to duży wyszedł,Adi to już po ostatniej wizycie suszy już mi głowę o ten intercooler,a od wczoraj to już przebąkuje znów o BIG T
No bo skoro i tak mamy robić intercooler i sprzegło no to już nie dużo zabraknie elementów by móc włożyc bigt.Ty też byś w końcu zrobił ten wydech a nie się czaisz
Kondziołek napisał(a):zapraszam zapraszam, chce sie go pozbyc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości