Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tatian napisał(a): ściągnę osłonę, włączę klimę i będę obserwował skąd leci woda.
tatian napisał(a):gadza się, ale tam jest za dużo kombinacji alpejskich a preparatu Wurtha masz tylko na 30 sekund psikania.
zgadza się, dlatego kupiłem dwupack z drugim preparatem, na połowę z kolegą, a więc i dla niego coś musi zostaćJedno opakowanie wystarczy do dwukrotnego zastosowania
PrzemoPL napisał(a):Mam takie pytanie odnośnie klimatyzacji. Wczoraj byłem na nabijaniu i odgrzybianiu, klima chodziła jakieś 50 minut, temperatura otoczenia wynosiła 20 st. C a pod autem zebrało się raptem kilka kropel wody. Gość stwierdził że musi być zatkany odpływ, gdyż po takim czasie pod autem powinna już być kałuża. Na innym forum wyczytałem, że pod Leonen dopiero gdy na dworze jest 25-26 st. C to zbiera się skroplona woda. Jak to wygląda u Was ? I gdzie w ARL przy klimatronicu jest ten odpływ ? Kolega post wyżej podaje, że we wskazanym miejscu nie ma.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość