Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bodzio232 napisał(a):witam. co myślicie o pomalowaniu znaczka seata w grilu z przodu np na niebiesko?? lub inny kolor?do tego na przykład w ten sam kolor zaciski hamulcowe
macie może jakieś zdjęcia z pomalowanymi znaczkami??
Obrazek
Bart111 napisał(a):
Ja u siebie w Tolku mam pomalowany ten znaczek na czarno (auto też czarne). U mnie fajnie się to prezentuje. Mam foty ale na nich ten znaczek wygląda jakby był srebrny
. Jak coś to postaram się zrobić jakieś dzisiaj i wrzucę Ci na PW.
bodzio232 napisał(a):Bart111 napisał(a):
Ja u siebie w Tolku mam pomalowany ten znaczek na czarno (auto też czarne). U mnie fajnie się to prezentuje. Mam foty ale na nich ten znaczek wygląda jakby był srebrny
. Jak coś to postaram się zrobić jakieś dzisiaj i wrzucę Ci na PW.
podrzuć podrzućmój też czarny
carire1 napisał(a):Bart mozesz napisac w jaki sposob zmieniles kolor logo na czarny?
bodzio232 napisał(a):oklejenie folią biały carbon
Bart111 napisał(a):taki znaczek będzie ciężko okleić folią gdyż w te szpary w "S" ciężko będzie ją wcisnąć i efekt może nie być jaki jest zamierzony.
LoozaQ napisał(a):Folia 3M pod wpływem temperatury idealnie wypełnia kontury, nic nie trzeba wciskać... samo wejdzie![]()
bodzio232 napisał(a):folia biały carbon już do mnie idzie![]()
jak uda mi sie okleić znaczki to wrzucę foto
raptor napisał(a):Witam. W swoim samochodzie mam znaczki ,,s" obklejone folia carbon białą. Między szpary tege nie wciskałem bo ciężko, zatem naokoło znaczka mam ładnie zawiniete.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości