Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
carire1 napisał(a):bede musial do nich wyslac maila z zapytaniem o dokladny koszt co ia jak i mam nadzieje ze zrobia mi bez zadnych najmniejszych problemow
zoltaibiza napisał(a):Adi, zapodaj fotke, ja robilem u siebie tyl 3 i tez chcialem przod 2 ale z tego co slyszalem to u nas w okolicy jest akcja szyby i odpuscilem narazie przod, ale chcialbym zobaczyc jak to wyjrzy.
Bart111 napisał(a):Ja mam u siebie - przód "1" i tył "3" i wcale to źle nie wygląda. Nie ma aż tak dużego kontrastu a i jest bezpieczniej przy ewentualnej kontroli bo szyba wygląda jakby była przyciemniona fabrycznie
zoltaibiza napisał(a):Fajnie wyglada, docelowo bede chcial przyciemnic przod tez, narazie jednak musze poczekac.
Adi napisał(a):mi osobiscie nie podoba się sam tył przyciemniony.
zoltaibiza napisał(a):Adi napisał(a):mi osobiscie nie podoba się sam tył przyciemniony.
mi niestety tez, jechalem do goscia z checia przyciemnienia wszystkich szybek, ale jak powiedzial ze u nas niebiescy maja akcje "szyby" to odpuscilem. On musial zrywac niestety. Wiec wole przeczekac..
zoltaibiza napisał(a):Bart111, wrzuc fotke.
Adi napisał(a):Ale i tak widać że jest przyciemniona więc przy kontroli nie ma znaczenia czy jedynką czy dwójką.Więc lepiej zrobić dwójką bo trójka jest już za ciemna na przód,choć pewnie i tacy się znajdą co mają przyciemnione trójką z przodu
Bart111 napisał(a):zoltaibiza napisał(a):Bart111, wrzuc fotke.
Słabo na tych zdjęciach widać ale fotki są tu
viewtopic.php?t=26796
Słaba teraz pogoda żeby zrobić lepsze
[ Dodano: 13 Maj 2011, 11:01 ]Adi napisał(a):Ale i tak widać że jest przyciemniona więc przy kontroli nie ma znaczenia czy jedynką czy dwójką.Więc lepiej zrobić dwójką bo trójka jest już za ciemna na przód,choć pewnie i tacy się znajdą co mają przyciemnione trójką z przodu
Adi na tych zdjęciach tak widać że ona jest ciemna. W realu jest inaczej i nie wygląda to jakby było folią ściemniane.
Bart111 napisał(a):Adi może kiedyś stykniemy się na C lub na jakimś spocie to zobaczysz jak to wygląda w realu. Efekt jest zadziwiająco dobry.
Właśnie sęk w tym że tego paska jakoś nie widać. Szybki zostały profi przyciemnione i na prawdę wyglądają jakby wyjechały takie z fabryki
Adi napisał(a):Bart111 napisał(a):Adi może kiedyś stykniemy się na C lub na jakimś spocie to zobaczysz jak to wygląda w realu. Efekt jest zadziwiająco dobry.
Właśnie sęk w tym że tego paska jakoś nie widać. Szybki zostały profi przyciemnione i na prawdę wyglądają jakby wyjechały takie z fabryki
No możemy sie kiedyś ustawić na C lub w Mińsku bo sezon grilowy się zaczyna to często będe bywał w tamtych rejonach
U mnie nie stety ale widać pasek
[ Dodano: 13 Maj 2011, 12:13 ]
A gdzie przyciemniałeś?
Bart111 napisał(a):Słabo na tych zdjęciach widać ale fotki są tu
Bart111 napisał(a):Adi napisał(a):Bart111 napisał(a):Adi może kiedyś stykniemy się na C lub na jakimś spocie to zobaczysz jak to wygląda w realu. Efekt jest zadziwiająco dobry.
No możemy sie kiedyś ustawić na C lub w Mińsku bo sezon grilowy się zaczyna to często będe bywał w tamtych rejonach
U mnie nie stety ale widać pasek
[ Dodano: 13 Maj 2011, 12:13 ]
A gdzie przyciemniałeś?
Dzisiaj na Mińsku (jak co piątek o 20:30) mamy spota. jak masz chwilę to zapraszam bo nie ukrywam że i robotę Marcina_TDI w Twoim Leosiu chciałbym zobaczyć, a jak nie dzisiaj to przy okazji.
Te szybki robił jeszcze TOMMI, ale z tego co się orientuję to robił to chyba w Wawie na Postępu
http://www.przyciemnianie.com.pl/
Jak coś to wyślij mu pytanie na PW to na pewno Ci powie co i jak
ja tak mamAdi napisał(a):choć pewnie i tacy się znajdą co mają przyciemnione trójką z przodu
the_rahzel napisał(a):Jaka cena tego pasa na przednia szybę??
TOMMI napisał(a):Dla jasności jak to jest u Barta111
Tolek był robiony w: http://www.przyciemnianie.com.pl/
Chłopaki mają folie:
50- najjaśniesza
36- taką tolek ma na przednich i tylnych drzwiach
20- taka jest na tylnej szybie + zawsze miałem roletkę podniesioną
12- nowa folia, bardzo ładna (polecam wam na tylna szybe)
05- najciemniejsza
Jeżeli szukacie sprawdzonego warsztatu w Wawie to uderzajcie.
Robie tam od 7 lat każdy samochód i moi znajomi również i nigdy nie było żadnego problemu.Jak powołacie się na mnie to na pewno będzie jakaś promocja
(Tomek od toledo)
grzesiek998 napisał(a):ja tak mamAdi napisał(a):choć pewnie i tacy się znajdą co mają przyciemnione trójką z przodu
the_rahzel napisał(a):Jaka cena tego pasa na przednia szybę??
ZbigNieff napisał(a):a ja wpadlem na pomysl zeby tyl przyciemnic folia a przednie w piecu z atestem - myslicie
ze to przejdzie z policja? dzwonilem do jednej firmy i powiedzieli mi za przednie w piecu 450zl
dawidprv napisał(a):Pytanie dla tych co mają pas na przedniej szybie. Ile centymetrów ma owy pas? Bo myślę nad założeniem samemu.
Carlos napisał(a):Ale jak przyciemnisz te przednie piecowo to i tak przepuszczalność światła przekroczy Ci ponad 30% i dziękuje bardzo, dowód zabrany. Jakbym miał robić przednie szyby w ciemno to tylko folia.
Marecki81 napisał(a):Carlos napisał(a):Ale jak przyciemnisz te przednie piecowo to i tak przepuszczalność światła przekroczy Ci ponad 30% i dziękuje bardzo, dowód zabrany. Jakbym miał robić przednie szyby w ciemno to tylko folia.
Kolego jak piecowo przyciemniasz to nic ci nie przekroczy czujnik wsazuje tyle ile ma gola szyba
carire1 napisał(a):bylem i mam zrobione![]()
fotki zapodam jak porobie, bo narazie czasu nie mam ale beda![]()
wyszlo mnie 490 zl, najciemniejsza dostepna w car-solar folia,a koszt paska u nich na przod wynosi 70 zl niezaleznie jaka dlugosc sie chce
Marecki81 napisał(a):Carlos napisał(a):Ale jak przyciemnisz te przednie piecowo to i tak przepuszczalność światła przekroczy Ci ponad 30% i dziękuje bardzo, dowód zabrany. Jakbym miał robić przednie szyby w ciemno to tylko folia.
Kolego jak piecowo przyciemniasz to nic ci nie przekroczy czujnik wsazuje tyle ile ma gola szyba
ZbigNieff napisał(a):Marecki81 napisał(a):Carlos napisał(a):Ale jak przyciemnisz te przednie piecowo to i tak przepuszczalność światła przekroczy Ci ponad 30% i dziękuje bardzo, dowód zabrany. Jakbym miał robić przednie szyby w ciemno to tylko folia.
No wlasnie o to mi chodzi zatem przednie mozna zrobic piecowo - dostac atest a tyl folia
i mamy problem z glowy i wszystko czarne jak smola))
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości