Sam program za 1 razem wyszedł jeszcze wyżej bo 145KM i 315NM ale kopcił już troszkę, dlatego został zmniejszony, jeszcze teraz powiększę wlot powietrza do IC, będę opisywał dalsze modyfikacje
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
DAN115 napisał(a):Popraw tytuł bo Ali to DYNOSOFT a nie ECUPROJECT:)
SomeoneNew napisał(a):trzeci bieg do dechy około 50 km/h na nawierzchni po deszczu powoduje włączenie się kontroli trakcji
SomeoneNew napisał(a):a opony były 45 tydzień 01
SomeoneNew napisał(a):opony wizualnie super, ponad połowę bieżnika itd, jednak jak auto ślizgało się na nich tak samo w zimę jak na nowych letnich to zacząłem szukać przyczyn... i prawie się nie wywróciłem jak to zobaczyłem... jedyny plus to fakt, że jak jeszcze mają połowę bieżnika to poprzednik chyba go szanował ( Leona ).
jamallorock napisał(a):ty wiesz coś o bączkach na A1 hahaha ..
jamallorock napisał(a):gratulacje wyniku:] nie powiem kto dmuchał do wlotów powietrza
Tygrysek napisał(a):jamallorock napisał/a:
ty wiesz coś o bączkach na A1 hahaha ..
faktycznie, musiały być już słabe, skoro my tamtędy też jechaliśmy z Wami, tylko że my z Vieloohem pojechaliśmy dalej a Ty tam ponoć jakieś piruety odwalałeś
SomeoneNew napisał(a):przy 70 KM/H zacząłem się kręcić wokół własnej osi
Tygrysek napisał(a):SomeoneNew napisał(a):przy 70 KM/H zacząłem się kręcić wokół własnej osi
w my z Vieloohem wtedy myśleliśmy że jacyś emeryci jadą, a po momencie dopiero zaskoczyliśmy że to Wy![]()
[ Dodano: 4 Czerwiec 2011, 18:17 ]
też dziwne było że tak wolno jedziecie
jamallorock napisał(a):przepraszam bardzo jechałem tak z jego powoduopony zostaw:D dojedziemy je gdzies hehehe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość