Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Przedmioty zawsze maja 3 wymiaryWATT-SLASK31 napisał(a):wazne aby zmieścił sie tam przedmiot o wymiarach 107x125cm.
oczkolek napisał(a):...
Rozmawiałem z gościem w firmie w Poznaniu co sprowadzaja i sprzedaja bagazniki Thule. Facet powiedział, że Seat (Hiszpania) zastrzegł sobie sposób mocowania bagaznika w taki własnie sposób i bagazniki sprzedawane w ASO to sa własnie produkcji Thule, ale Thule robi je tylko i wyłącznie dla Seata i nie moze sprzedawać ich poza ASO Seata.
...
quasimodo napisał(a):
edit:
oto cytat z tego forum (mam nadzieję, że autor się nie obrazi):
oczkolek napisał(a):...
Rozmawiałem z gościem w firmie w Poznaniu co sprowadzaja i sprzedaja bagazniki Thule. Facet powiedział, że Seat (Hiszpania) zastrzegł sobie sposób mocowania bagaznika w taki własnie sposób i bagazniki sprzedawane w ASO to sa własnie produkcji Thule, ale Thule robi je tylko i wyłącznie dla Seata i nie moze sprzedawać ich poza ASO Seata.
...
PaVLo napisał(a):Odgrzebuje temat, bo potrzebuje bagażnika bazowego do zamocowania bagażników rowerowych do Leona 1M. Jaki niedrogi i sprawdzony polecacie ?.
Troll napisał(a):Koło do roweru i tak zużyjesz albo rozwalisz a tu masz sprzęt na lata ;d Tak do tego podejdź ;d
untaztood napisał(a):Czy mocowanie w fabryczne miejsce opiera się tylko na wkręceniu w te cztery gwinty co są po zaślepkami? Przecież te gwinty są bardzo małe - a do tego z tyłu trzyma je najzwyklejsza nakrętka - jak to wszystko utrzyma boxa przy 100 km/h?
CaMeL0010 napisał(a):Taki bagażnik jest wg mnie lepszy niż dachowy
siemi1 napisał(a):Mi chodziło o sam uchwyt na rower te belki poprzeczne to mam okazyjnie na allegro za 150zł kupiłem komplet
siemi1 napisał(a):czy InterPack
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości