Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marcink79 napisał(a):Pytanie do Forumowiczów z Lublina.
Gdzie mi porządnie, bez fuszerki, zmienią zawias (springi i amortyzatory) i poustawiają geometrię tak jak bozia przykazała? Jeszcze jak by nie zdarli ze mnie jak z turysty to już byłaby pełna satysfakcja.
kobe napisał(a):marcink79 napisał(a):Pytanie do Forumowiczów z Lublina.
Gdzie mi porządnie, bez fuszerki, zmienią zawias (springi i amortyzatory) i poustawiają geometrię tak jak bozia przykazała? Jeszcze jak by nie zdarli ze mnie jak z turysty to już byłaby pełna satysfakcja.
marcin79 znalazłeś jakiś ciekawy warsztacior?
a swego czasu oglądałem tam LEONa...dałem sobie spokój tylko dlatego, że jakoś dużo ludzi było, a nie miałem czasu na czekanie....Galad napisał(a):a EuroMarketing omijam z daleka po fakcie jak znajomy kupił samochód z komisu salonowego i zatarł mu się silnik po 5km...
rosol napisał(a):dzięki kolego @CRISTOBAL, szerokości!
jędrek napisał(a):rosol podjedz do CS na Piłsudzkiego ewentualnie Nowy Swiat tylko tak kasują jak za zboże tyle ze 3 razy więcej.
Kedar napisał(a):Witam
Szukam dobrego ASO(mam nadzieje ze slowo dobre nie kresli slowa aso:P ) lakiernika w wawie.
Mam uszkodzone drzwi ,zakwalfikowane do wymiany z OC sprawcy.
pozdro
Kaska84 napisał(a):Polecam lakiernika w Kielcach: http://fachowe-lakiernictwo.pl/
Ja akurat robiłam u nich naprawę powypadkową, z której efektu jestem bardzo zadowolona. Generalnie mają fajne podejście do klienta i widać, że znają się na rzeczy.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości