Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
dominik082 napisał(a):wojtek92 zapodaj jakieś fotki tych Twoich świateł dziennycho ile masz zamontowane.
RaDeK86 napisał(a):the_rahzel masz gdzies link do tych audi ledow chcialbym zobaczyc jak to wyglada![]()
wgi napisał(a):te są mega ale cena również mega
http://www.allegro.pl/item1033933771_la ... yflex.html
Marcin_TDI napisał(a):jakby ktoś był zainteresowany to zakładam takie moduły gdzie funkcję świateł dziennych spełniają światła długie (drogowe) które świecą na 30% swojej mocy. kolorek jest taki żółtawy troszkę wtedy i super się patent sprawdza. problem z kontrolką na zegarach od długich ogarnąłem już. w wolnej chwili może ADI wkli zdjęcie jak to świeci (u Niego był prototyp)
Marcin_TDI napisał(a):problem z kontrolką na zegarach od długich ogarnąłem już
Marcin_TDI napisał(a):wstawiasz w układ diodę prostowniczą (dokładnie 2) - ale jeśli nie znasz się choć troszkę na elektryce to nie bierz się.
Ada$ napisał(a):Efekt świetny! Miałeś już pytania odnośnie świateł ze strony policjantów?
CupRacing4 napisał(a):Marcin_TDI, też sobie taki moduł zamawiam. Będę w sprawie mojego Leosia, to przy okazji będę prosił o przeróbkę światełek.
Ale jeszcze jedno. Czy po włączeniu "tych nowych dziennych" włączają się tylne pozycyjne?
Ada$ napisał(a):Marcin_TDI, jest świetnie ! Sam się nad czyms takim zastanawiałem, ale uważałem, że będzie sporo rzeźby... muszę się skontaktować z Tobą w sprawie tego modułu
d2d napisał(a):Jak dla mnie bez rewelacji, dziwnie wygląda, dodatkowo ten żółty kolor...
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości