Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
, to jesli wczesniej nie wymieniales tych klamr, to masz plaskie, stad to skrzypienieniedzwiedz11 napisał(a):leon ahf, 2000 rok
niedzwiedz11 napisał(a):podsumowując mając drążek 21mm muszę kupić gumy 19mm 1J0411314R i obejmy 1J0411336D? czy mogę zpstawić te gumy nowe 21mm a zmienić tylko opaskę na ta z garbem?
colin23 napisał(a):To jak to z tą grubością jest? Które leony mają 21 a które 23?
Odkręcać nie trzeba ale popuścić można, wtedy łatwiej będzie można stabilizatorem poruszać i go sobie dogiąć/odgiąć wg uznania. Ja odkręcałem i Tobie tez polecam. To tylko 1 śruba na stronę.16czarny16 napisał(a):Czyli rozumiem że łączników też nie trzeba odkręcać? Tylko tą śrubę trzymającą drążek w miejscu występowania gumy?
aby mieć jeszcze lepszy auto na 2 lewarki (kobyłki) i ściągasz koła.Azenis napisał(a):Aby mieć trochę lepszy dostęp, robiąc prawa stronę kierownica max na prawo i analogicznie z lewa stroną.
eko_zgonuś napisał(a):aby mieć jeszcze lepszy auto na 2 lewarki (kobyłki) i ściągasz koła.Azenis napisał(a):Aby mieć trochę lepszy dostęp, robiąc prawa stronę kierownica max na prawo i analogicznie z lewa stroną.
No tak. Spokojnie nie masz się co spinaćAzenis napisał(a):Przecież nie miałem na myśli, że koła na glebie!
evotuning napisał(a): czy zastępowanie ori gum zamiennikami z poliuretanu ma jakiś wymierny wpływ na prowadzenie / komfort jazdy ?
evotuning napisał(a):Komplet gum wahaczy i stabilizatorów to jakieś ~400 zł
florek napisał(a): ASO - u nich kosztuje coś 300zł a to samo można kupić za 100zł - za co oni taką marże biorą? - złodzieje:)
jak zaczniesz kupować to na sztuki jest jeszcze drożej.florek napisał(a):że są inne to raz ale tutaj mowa też o całym komplecie, sworzni, sinebloków, łączników stabilizatora to cena też się robi podobna do oryginałów.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości