Mam dość błahy problem ale raczej nie chciałbym czegoś spalić? odłączyłem kable od aku, bo " bawiłem się " raidem i teraz nie wiem jak podłączyć tzn. mam wątpliwość czy do plusa ida dwa kable, tzn. jeden czerwony na bank ale mam taki drugi w czarnej rurce karbowany z złotym kółeczkiem , on też idzie do plusa ,prawda ? tak mi się wydaje , ma ktoś może fotke jak to tam podłączone jest?
Zazwyczaj do masy idzie jeden, bo masę masz na każdej metalowej części auta. Na + możesz mieć więcej bo np. masz wzmacniacz który jest zazwyczaj podpięty bezpośrednio pod aku.. Nie miałem 1M i nie wiem jak dokładnie jak tam to wygląda, ile jest kabli.
Był świetny FR STYLE 2.0 TDI+ by DYNOSOFT Leon Jest nowy 5F'ST FR1.8 TSI My2018 Leon
tak wiem , wiem , że nie wolno dużych ale coś mi się z klawiaturą stało i przez chwile tylko miałem duże... i już zapomniałem zamienić w temacie .
sorki
Wyglada na dokładany.Masz jakieś mocne audio w aucie? lub inne odbiornik dużej mocy??
Można próbować go podłączyć przez bezpiecznik na krótko np 2 lub 5A. Taki kabel i nie zapamietałeś Fotki sobie rób przed.
Albo trza lecieć teraz po kablu gdzie idzie.........
NO wiem , jak uszczelniałem całego leonka to wszystko robiłem z fotek. Ale to robiłem późno w nocy i jakoś roztargnienie . A leonek miał car audio bo mam kable w bagażniku niestety nie kupiłem razem z nim. ale i tak pomogłeś dzięki wielkie
[ Dodano: 8 Październik 2011, 13:05 ] aha temat zamykam , dzięki