Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
a przeczytać to nie łaska?Mario22 napisał(a):rozumiem że ta jest OK i pasuje tak???
jackold napisał(a):a przeczytać to nie łaska?Mario22 napisał(a):rozumiem że ta jest OK i pasuje tak???
wszystko opisane wiec wysil się chłopieczytanie nie boli
Mario22 napisał(a):Kolego czytalem i wyczytalem że pasuje od Fabi HB a juz od kombi średnio bo nie ma wycięcia na spryski... druga sprawa nie byłem pewien czy mozna kupić z każdego rocznika Fabii a nie chciałem kupic na pałe a potem się z tym bujać. Ktoś jeszcze pisał że od VW Polo pasi i to akurat wszystko czytałem... ale przezorny zawsze ubezpieczony...
jędrek napisał(a):Witam
Mam pytanko odnośnie tylniej wycieraczki czy taka podejdzie Leośka bo moja dziś zmieniła właściciela![]()
http://moto.allegro.pl/ramie-pioro-wycieraczki-tyl-skoda-fabia-ii-i1941665624.html
toml napisał(a):Możliwość edycji powinna być od razu zablokowana, gdy ktoś napisał kolejny post a tymczasem tutaj blokada włączyła się z opóźnieniem i moja wypowiedź ma się nijak do poprzedniej.
skrzat06 napisał(a):Z tego co się orientuję, to tak ma być. Tam jest z jakiegoś miękkiego metalu tulejka i jak dociśniesz nakrętką to fraz sam się zrobi. Inaczej nie ustawiłbyś ładnie wycieraczki
leonidasFR napisał(a):skrzat06 napisał(a):Z tego co się orientuję, to tak ma być. Tam jest z jakiegoś miękkiego metalu tulejka i jak dociśniesz nakrętką to fraz sam się zrobi. Inaczej nie ustawiłbyś ładnie wycieraczki
Tak właśnie słyszałem.... to może jutro założę
leonidasFR napisał(a):Założone. Jeszcze do zmiany zaślepka, od czego będzie pasować?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość