Jak z innymi kolorami Cupry? Jaki jest kolor grilla? Z tego co widziałem nieczarne Cupry mają srebrne grille?
Plaster miodu to obowiązek u mnie też zagości jak będzie cieplej.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Piotrek_tdi napisał(a):Do leona po lifcie 213 zł,porażka cenowa.... pamiętam jak kupowałem do toledo za bodajrze 70 zł nówke za aso...
fafix napisał(a):Ile kosztuje Plaster Miodu ? Leon z 2006r.
swierg napisał(a):Mogę jedynie dodać, że zarówno kołki jak i zatrzaski trzymają raczej mocno, tym bardziej jeśli nigdy nie demontowałeś grilla.
arturxtc napisał(a):http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38893f35611e01ca.html to jest moj czarny znaczek w leo:) sory za foto spontan
-- 30 marca 2013, 15:40 --
troszke jest z tym roboty ale efekt jest
Brayan10 napisał(a):moim zdaniem dużo prościej jest odkręcić kilka śrubek, zdjąć zderzak i wyciągnąć ten grill bez problemowo niż się męczyć z tymi klinami i śrubokrętem.
... ja tu nie widze zadnego miodu, ani plastra miodu ... trąci tylko zwyklym siatexem.raflo83 napisał(a):i ma gęstsze rozmieszczenie "miodu"
Qrczaq napisał(a):Fajnie, że coś próbujesz robić nowego, ale efekt przynajmniej na zdjęciu jest średni.
kejfree napisał(a):Ooo... tez o tym myslalem, tzn. gryczu mi to pokazal. Kurde, lista zakupow sie wydluza
Ciekawe jaki koszt w KMJ Kaszubowscy..Ale pewnie cos kolo tego.Kurde stowa za taki badziew
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości