Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
czyli tak jak pisalem.leo 23 napisał(a):Moduł Drl ma za zadanie dostarczanie mocy 30 % do żarówki H1.
Tom-Tdi napisał(a):policja się do tego nie dowali bo już sami się tracą które auta mają drl'e
jestem tylko w stanie zrozumiec w samochodach z bixenem (powiedzmy ze to oszczednosc zarnikow za dnia), ale czym sie kieruje ktos kto montuje to do przykladowo Pikaczento ? sa na tym swiecie rzeczy, o ktorych no ...grabarz18 napisał(a):LEDowe samoróbki
PeterSC napisał(a):ryb North America - fajnie dziala w polaczeniu z pozycja AUTO na pokretle, wiec juz go w ogole nie ruszam, a co nastepuje w dzien pala sie tylko i wylacznie swiatla mijania z przodu, bez pozycji, bez swiatel z tylu i bez deski rozdzielczej, po zmroku dolaczaja sie wszystkie pozostale
Naturalnie swiatla mijania.Ojciec napisał(a):Tryb Skandynawski - w tym trybie które światła palą się cały czas, drogowe (z mniejsza siła) czy światła mijania?
leo 23 napisał(a):Znalazłem jeszcze filmik http://www.youtube.com/watch?v=WpHNE8p1 ... re=related wydaje mi się że to rozwiązanie jest fabryczne.
andyvip napisał(a):(zastąpienie halogenów żarówkami do jazdy dziennej
Ojciec napisał(a):Jeśli nie to czy da się ustawić to jakoś w kompie aby po przekręceniu kluczyła włączały się tylko światła drogowe a po przekręceniu pokrętła gasły i zapalało się wszystko tak jak powinno być?
Tutaj Cie jak najbardziej rozumiem, tak jak pisalem zreszta w poscie powyzej. Ale ..Ojciec napisał(a):Osobiście wolał bym jeździć na postojówka i oszczędzać xenon....
To że mi się wszystko w środku świeci i tył też to mi najmniej przeszkadza. Głównie chodzi przedłużenie żywotności żarników.
jak policjant bedzie upierdliwy to mandat gotowy. Dzienne to dzienne, postojowki to postojowki.Ojciec napisał(a):z tego co wiem jeździ na postojówkach.
Ojciec napisał(a):leo 23, rozwiązanie fajne, tylko jak to działa i co trzeba dorobić, przerobić w lampie?
Tom-Tdi napisał(a):było już w tym temacie https://www.dectane.de/MODULITE-Tagfahr ... 6f75f0fe09 holenderskie ASO pakują coś takiego do leona,w Polsce też coś takiego w ofercie ASO było ale przez zaporową cenę podobno wycofali
monster napisał(a):One jednak są różne... te dectane sa krótsze
Ojciec napisał(a):irvin, exb, w linku z chomika jest podane jak ustawić trub skandynawski, i amerykański. Jest tez opcja halogenów. Nie ma jednak przedstawionej opcji świateł długich jako dzienne, czy mam przez to rozumieć że nie da się tego tak ustawić?
Na wcześniejszej stronie ktoś pisał że widział leona a nawet klika z długimi jako dzienne.
leo 23 napisał(a): posiada światła do jazdy dziennej,
które realizują te same żarówki służące do świateł mijania (H7)
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości