Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Hm mnie się o to nie pytał. Powiedziałem że fejsik do VW,Seat,Skoda i to wystarczyło. Przy okazji jak bedziecie zamawiać zapytajcie jeszcze ile juz zrobił na zapas._Boras_ napisał(a):Gość pyta czy radio blaupunkt czy grundig
_Boras_, zamawiamy razem? czy oddzielnie skoro juz maja poprawiony problem z glosnoscia? ja potrzebuje wersje do MFD
Po jakiego masz licytować? Wyślij mu na gg swoje dane, o jaki fejs dokładnie chodzi, np. że chcesz za pobraniem i po sprawie. Na drugi dzień wpadnie kurier i odbierzesz.pbgalaxy napisał(a):No właśnie bo nie wiem czy się do was dołączyć czy licytować?
Ten kabelek na prawdę fajnie bangla. Jest chyba metrowej długości więc możesz go podciągnąć np. całkowicie w tunel środkowy jak podłokietnik montowany.orlen napisał(a):xcarlinka
manyac napisał(a):jak wyjąć radio
manyac napisał(a):jak w ogóle sie zabrać do podłaczenia tego
manyac napisał(a):gdzie szukać kodu do radia? nie chcialbym go zablokować :/
manyac napisał(a):nie chcialbym go zablokować :/
ciagus napisał(a):Dziś natknąłem się na taki kabelek pasujący do Grundigahttp://www.tme.eu/pl/details/zrs-aux_gr-jack/wejscia-sygnalowe-aux/4carmedia/#Nie jestem specem w kwestii audio i moje pytanie brzmi czy orientuje się ktoś czy ten kabelek nada się jako emulator aux do Aury?
dokładnie tak. Musi być płytka. Bez tego nie "oszukasz" radia. Wyżej masz podane linki. Wybierz coś z tego. Bo za 12 zyla nawet jak by to zadziałało to na bank nie na długo.Ace Ventura napisał(a):jednak za 12pln, podejrzewam, że to zwykły kabelek aux-in, więc na 99% nie zadziała z Aurą.
transit_master napisał(a):jednak za 12pln, podejrzewam, że to zwykły kabelek aux-in, więc na 99% nie zadziała z Aurą.
kori16 napisał(a):Witam mam pewne pytanie dziś dzwoniłem do tego faceta od adapterów AUX z Nowego Sącza i trochę się pogubiłem ponieważ powiedział że podobno w radiu Aura Grundig takowy Adapter nie działa więc jak ktoś mógłby mi udzielić informacji czy faktycznie nie działa to w Aura Grundig to byłbym wdzięczny
kori16 napisał(a):No tak tylko ta aukcja która mi pokazałeś to jest ta o którą właśnie dzwoniłem do Nowego Sącza, po prostu chyba zrobię w ten sposób że przejadę się do NS bo mam tak około 50km, facet z którym rozmawiałem był dość miły i skłonny do pomocy więc może coś wymyślimy
misiek_t napisał(a):potrzebujesz AUX z taką końcówką http://allegro.pl/adapter-interfejs-aux ... 45093.html. Najlepiej poszukaj kompletnej "zmieniarki" z AUX, USB i SD
misiek_t napisał(a):Takie że zmieniarką będziesz w stanie sterować czyt. zmieniać piosenki z radia lub kiery (jeśli masz przyciski na kierownicy) a Aux sterujesz tylko odtwarzaczem mp3 który podpinasz. AUX jest to tylko wypuszczenie sygnału audio na głośniki samochodowe.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości