Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marcink79 napisał(a):Ciekawe jak się spisują te klocki z 'ćmielowskiej porcelany'
kociu napisał(a):A jak spisują Ci się te klocki ATE Ceramic? Nie piszczą przy lekkim hamowaniu...?
blue_kos napisał(a):Pytam z ciekawości czy ktos zaklada cos takiego kiedy kolwiek.
To jakas polska firma jak Mikoda?
http://moto.allegro.pl/tarcze-tuningowe ... 33707.html
leem napisał(a):Firma z Częstochowy. Nie polecam
blue_kos napisał(a): leem napisał(a):Firma z Częstochowy. Nie polecam
nie polecasz firmy czy produktu (jako konkurencja), miales do czynienia z tymi tarczami?
Adi napisał(a):kociu napisał(a):A jak spisują Ci się te klocki ATE Ceramic? Nie piszczą przy lekkim hamowaniu...?
Tommi też ma te Ceramic i chwalił je sobie
kociu napisał(a):A jak spisują Ci się te klocki ATE Ceramic? Nie piszczą przy lekkim hamowaniu...?
blue_kos napisał(a):Cena nie wielka a jakość bez porównania.
http://www.brakes.pl/product_info.php/t ... 12e9cdd350
leem napisał(a):Brembo, z tego co słyszę szybko się gną
adii100 napisał(a):Tarcze ATE i klocki ATE ceramic polecam nie pożałujesz
no nie wiem czy w przypadku PD'eków nie jest loterią. Jedne śmigają a drugie się krzywią. Oczywiście odpowiednio traktowane/docierane. No ale...zobaczymy niebawemmarcink79 napisał(a):bo jakość nie jest loterią
transit_master napisał(a):Oczywiście odpowiednio traktowane/docierane.
florek napisał(a):adii100 napisał(a):Tarcze ATE i klocki ATE ceramic polecam nie pożałujesz
tylko one potrzebują temperatury odpowiedniej, chodzi klocki, przynajmniej tak ludzie się wypowiadają.
napisz do kolegi leemadziami napisał(a): gdzie tu kupić te ate
do tarcz masz tylko śróbokręt krzyżakowy.adziami napisał(a):czy do wymiany tarcz mogę użyć normalnego klucza
Sony napisał(a):chaku, polecam ATE PD, sam takowe posiadamA jakie masz obecnie klocki ?
neostar napisał(a):Martinus1985, nie ma co się zrażać bo jednej osobie pogną się jakieś podróbki z allegro i będzie ogłaszał wszem i wobec, że się gną. W internecie można wyczytać wszystko, ate się gnie, brembo, bosch też i wiele innych z czego pewnie połowa przypadków to źle oczyszczone piasty etc. Kup u porządnego sprzedawcy części, załóż zgodnie ze sztuką i powinno śmigać.
Głupoty się dowiedziałeś, grunt to jak pisał neostar towar z pewnego źródła. Ja jeżdżę i jeżdżę i nic się jakoś nie stało. Z tym, że brałem z bardzo pewnego źródła w bardzo dobrej cenie, więc jestem spokojnyMartinus1985 napisał(a):ale dziś się dowiedziałem że PD podobno się gna
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości