JanuszSz napisał(a):W poprzednią zimę ktoś na OCP robił doświadczenia z depresatorami i okazało się ,że oprócz dobrego samopoczucia kierownika i wydania kilkunastu złotych nie przynosiły żadnych efektów.
Zastanawiam się,kto i na jakich?Ja od lat leję skydda i z pełną odpowiedzialnością mogę pisać,że ten środek spełnia swoje zadanie.
Kup sobie kiedyś latem paliwo na markowej stacji,wlej do plastikowej bańki,zimą sprawdź jak wygląda

Dolej sobie do tego samego paliwa skydda,to zobaczysz jaka będzie różnica.
Jeżeli ktoś leje do on szczyny,to nic dziwnego,że miał takie doświadczenia.
florek napisał(a):pisałem już kiedyś ale powtórzę, większość dodatków to Placebo nic więcej
Tobie też polecam taki test,szybciutko zdanie zmienisz.Od lat testuję w ten sposób ten środek,zawsze na letnim paliwie i jeszcze nigdy,powtarzam,nigdy zimą na letnim paliwie nie zawiódł.
Kiedyś miałem okazję widzieć,jak zimą wygląda zimowe paliwo kupione na markowej stacji,tak on,jak benzyna.Nic,tylko tankować u nich pewne,zimowe paliwa

.
Słyszałeś o zimowych paliwach na stacjach statoil,czy lotos,paliwa arctic.Wiesz,co takiego niezwykłego mają w swoim składzie?
Ano depresant,nic innego.
Powiem Ci jeszcze,że statoil kupuje paliwa od lotosa.Porównaj sobie zimowego arctica ze statolia z tym z lotosa.To są te same,identyczne napędy.