Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Andre napisał(a):
-- 22 lis 2011, o 13:29 --
Panowie takie info znalazlem na ofrum vw..... "byłem wczoraj w Seacie na al. Warszawskich... wszystko się zgadza, również wymieniają pompowtryski, nie ma najmniejszego problemu... do Danelczyka tez jeździłem (też bez problemu wymienią uszkodzony pompowtrysk... oczywiście musi to być uszkodzenie elektryczne a nie mechaniczne) ale tam nigdy nie oddałbym auta "
czyzby seat to robil i nikt sie nieprzyznaje....tzreba to sprawdzic.
willhaven napisał(a):ASO Rzeszów nic nie wie na ten temat a pod moim numerem VIN nie ma też żadnej akcji serwisowej.
Nie ma akcji serwisowej na pompki, VW też nie robi napraw w ramach akcji tylko jest to rozliczane w ramach dobrej woli z producentem.
klauspolo napisał(a):W Polsce w VW wymieniają pojedynczo, tylko tą która w danym momencie padła...
wrk napisał(a):IMC przymierza się do akcji serwisowej
wrk napisał(a):że szanowny IMC przymierza się do
... oby ... u mnie 2szt. czekaja na polce na wymianenoktoto napisał(a):do pokrywania 100% kosztów (części+robocizna)
wrk napisał(a):tylko o pokryciu 100% części bez robocizny
Bombel napisał(a):ja dzis odebrałem swoją FR-ke po wymianie pompowtryskiwacza padł przy 80tys. Pytałem w seacie i nie ma akcji serwisowej ani nic w tym stylu trzeba płacic mnie skubło 1.500zl z wymianą. Mam nadzieję że w krótce ogłosza akcje bo aż zle sie jeździ z myślą o następnych wymianach:(
willhaven napisał(a):Bombel napisał(a):ja dzis odebrałem swoją FR-ke po wymianie pompowtryskiwacza padł przy 80tys. Pytałem w seacie i nie ma akcji serwisowej ani nic w tym stylu trzeba płacic mnie skubło 1.500zl z wymianą. Mam nadzieję że w krótce ogłosza akcje bo aż zle sie jeździ z myślą o następnych wymianach:(
Nic nie rozumiem, w jednym ASO wymieniają na koszt własny, w drugim trzeba placić.![]()
![]()
Ja za wymianę w 2010 roku zapłaciłem prawie 3 tysie więc nie wiem skąd teraz cena 1500 plnMoże mnie wyru...ten tego
![]()
Chociaż jeśli chodzi o Seata w Polsce to już mnie chyba nic nie zdziwi. I tym ten wywód zakończę.
octaviars1 napisał(a):a siemensa sie nie regeneruje. Co najwyzej czysci metoda ultradziekowa
willhaven napisał(a):O mojej wymianie w 2010 roku to juz zapomnijmy bo mialo to miejsce prawie 2 lata temu a i ASO w którym to robilem już nie jest ASO z tego co wiem. Natomiast podawane wyżej w postach ASO Lublin jest w grupie dealerskiej Promotors w której też jest m.in.ASO Auto Barcelona (a ci chyba są blisko powiązani z Iberią...?). Pewnie Promotors dogadali się z IMC w sprawie tych pompowtrysków. Nie wiadomo gdzie kolega Bombel wymienial swój pompowtrysk. Może u jakiegos "prywaciarza",który ma tylko jeden salon, nie jest w jakiejś grupie i nie ma ukladów z IMC.
Andre napisał(a):znalazlem w necie taki przykaz VW
http://img850.imageshack.us/img850/4047/img1079nd.jpg
Powrót do Leon 2 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości