Tak myśle że chyba sobie wezme którąś z tych "pustych" (bez wypełnienia)

I teraz jeszcze pytanko. Czy u tego Kalińskiego da sie jakos zakupic taką końcówke wysyłkowo, czy trzeba sie osobiście stawić?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Dokladnie najwieksza z wypelnieniem + wysylka za pobraniem - najlepszy wyborbartexx napisał(a):bież największą z wypełnieniem najlepiej siedzi w zderzaku od TS-a
ja mam taką u siebie , ja kupiłem za pobraniem Very Happy
bacardi napisał(a):przemas, mniejsza by nie wypelniala dobrze dziury w TSie :]
Chociaz powiem ze jak odebralem moja koncowke, to na poczatku sie przerazilem gdy zobaczylem jaka ona jest wielka
bacardi napisał(a):Chociaz powiem ze jak odebralem moja koncowke, to na poczatku sie przerazilem gdy zobaczylem jaka ona jest wielka
Nie chce cię dołować ale troche jest za mała i gubi się w dziurceprzemas napisał(a):E tam ja mam chyba wielkości tej najmniejszej i daje rade bardzo dobrze
Colgate napisał(a):Wiem, Pabi, ale chciałem zobaczyć nie samo spasowanie końcówki ze zderzakiem, ale jak wyglada ta czesc elipsy bez wypelnienia![]()
Dalej nie wiem, która będzie lepiej wygladać - ze zdjęć, które są na stronie Kalińskiego wychodzi, że chyba jednak ta z wypełnieniem jest ładniejsza... Oczywiście kwestia gustu
mario q. napisał(a):Szkoda, że nie mają coś takiego pomiędza tą dużą a średnią, bo własciwie nie mogę się zdecydowac którą!
Z wypelnieniem bo to moja stara koncowka.Colgate napisał(a):tylko nie pamiętam czy z wypełnieniem czy bez
A mniej wiecej jak dlugo tam bedziecie? Bo akurat o tej porze bedziemy z Mariuszem na spocie TDI-RacingTeam.Colgate napisał(a):Marioq. i Pabi, jeśli nie możecie się zdecydować czy brać średnią czy największą to może najlepiej przyjechać jutro na 20.00 do Fortu Wola na gokarty.
Pabi napisał(a):A mniej wiecej jak dlugo tam bedziecie? Bo akurat o tej porze bedziemy z Mariuszem na spocie TDI-RacingTeam.
Pabi napisał(a):A mniej wiecej jak dlugo tam bedziecie? Bo akurat o tej porze bedziemy z Mariuszem na spocie TDI-RacingTeam.Colgate napisał(a):Marioq. i Pabi, jeśli nie możecie się zdecydować czy brać średnią czy największą to może najlepiej przyjechać jutro na 20.00 do Fortu Wola na gokarty.
Tonny S napisał(a):No i ile mamy jeszcze czekac?
Colgate napisał(a):Tonny S napisał(a):No i ile mamy jeszcze czekac?
6 dni i 7 nocy..![]()
Tonny wrócił i już nerwowym się staje...![]()
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość