Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
the_rahzel napisał(a):...ale będzie twardo jak h....j
Tom-Tdi napisał(a):ps. the_rahzel na jakich Ty felgach się poruszasz- 18stki?
alt89 napisał(a):mam seryjnego ASV... A wersja TS/FR o ile jest niżej w stosunku do wersji spirit/stella (nie wiem dokładnie którą posiadam)...
the_rahzel napisał(a):Tak, 18" + eibach + KYB Ultra SN.
czyli krótko mówiąc do codziennego jeżdżenia z zapędami sportowymi b8 odpada... rozumiem,że lepiej kupić coś o skróconym skoku niż zwykłą serie tak???...ale będzie twardo jak h....j
krysbi90 napisał(a):czyli krótko mówiąc do codziennego jeżdżenia z zapędami sportowymi b8 odpada...
the_rahzel napisał(a):Szkoda też że nie miałem okazji sprawdzić B4 Sport,bo jednak SR-y są twarde jak dla mnie
SerAcer napisał(a):Mial ktos może styczność z amortyzatorami MTS? Wiem ze przy bilsteinach i ultra SN śmiesznie to brzmi ale mam ograniczony budzet, musze tuleje wymienic razem z tym. Interesuje mnie wlasnie cos co ma skrocony skok bo sprezynki mam -40
totsie napisał(a):Jak rozpoznać sprężyny od TS/FRjakies inne oznaczenie w porównaniu z seryjnymi, może kolor.
Byłbym wdzięczny za info pozdro.
IroN_87 napisał(a):KYB ultra SN odpadają. Ja chyba będę brał Bilstein B8
Tom-Tdi napisał(a):IroN_87 napisał(a):KYB ultra SN odpadają. Ja chyba będę brał Bilstein B8
dlaczego Kyb odpada??? b8 będzie twardy w dodatku ze sprężynami H&R= niezły beton
Tom-Tdi napisał(a):IroN_87 napisał(a):KYB ultra SN odpadają. Ja chyba będę brał Bilstein B8
dlaczego Kyb odpada??? b8 będzie twardy w dodatku ze sprężynami H&R= niezły beton
IroN_87 napisał(a):Tom-Tdi napisał(a):IroN_87 napisał(a):KYB ultra SN odpadają. Ja chyba będę brał Bilstein B8
Bo nie radzi sobie z takim obniżeniem. Przy Eibachu buło jeszcze ok, ale było dla mnie za wysoko wsadziłęm H&R i lipa. Zastanawiam się jeszcze nad Koni STR.T podobno wychodzi nawet ze sprężynami -40 to do H&R byłby dobry.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość