Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
zlosnik13 napisał(a):Koledzy poproszę o schemat z ETKI do LEONA 2 1,9 TDi silnik BXE okolice servo + rurki, potrzebne numery fabryczne. Zawsze są schematy czyli rysunki poglądowe przy tabelce z nazwami części i numerami fabrycznymi. Posiadacze ETKI do boju... Sprawa pilna. Pozdrawiam
lisciofcb napisał(a):Panowie proszę o pomoc.
Numer części: 037133843A
Model auta: Seat Leon 1M z 2003, 1,6 105 KM 16V, kod silnika: BCB
Problem: Skoro część ta, według tego co pokazuje zdjęcie jest kompletna, gdzie w tym modelu auta powinna być podpięta? Jest to część powiązana z zaworem EGR, która u mnie w aucie wisiała sobie podpięta do wężyka, ale czy nie powinna być ona do czegoś przymocowana? Bo wisząc tak sobie, pewnie nie spełnia swoich właściwości, prawda? Ktoś podpowie gdzie się to podpina?
spp napisał(a):Witam!
Jaki jest numer seryjny ramki do nawigacji (rns510) do seata leon 1p przed faceliftingiem ?
Bylem dzisiaj w salonie seata i powiedzieli mi ze nie ma ramek do seata przed fc tylko od nowego (i do tego na szybko tylko czarna).
Prosze o model i color standardowej ranki z nawigacja do leona 1p![]()
Z gory dziekuje
Kolego na przyszłość proponuję korzystanie z wyszukiwarki...
grabarz18
martig napisał(a):Mógłbym poprosić o nr czesci chłodnicy wody w 2.0TFSI BWJ
kociu napisał(a):Panowie potrzebuję sprawdzić te plastiki do zderzaka do TSa, konkretnie chodzi mi o te kratki do halogenów (lewa i prawa) i plaster miodu ten bez znaczka pomiędzy właśnie halogenami.
Z góry dzięki
_carlos- napisał(a):Witam,
pilnie potrzebuję numer uchwytu lusterka fotochromatycznego mocowanego do szyby.
Przy odkręcaniu zwykłego lusterka oderwałem uchwyt z szyby, a mam na podmiankę fotochrom, tylko bez uchwytu.
_carlos- napisał(a):Ale tu nie ma uchwytu mocowanego na szybie...
lisciofcb napisał(a):Proszę o numer termostatu do Leona 1M benzyna 105 KM BCB
LoozaQ napisał(a):_carlos- napisał(a):Ale tu nie ma uchwytu mocowanego na szybie...
To wychodzi na to, że lusterko jest sprzedawane w pakiecie z uchwytem
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość