Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marcink79 napisał(a):Że też jeszcze są tacy, którzy wierzą w ten marketingowy bełkot typu Verva, Fuel Save itp.
V-power wymieszany z FS to i szybiciej jedziesz i oszczędniej...
koleszka pracuję na Orlen i wprost powiedział że czy ON czy ON VERVA to jedno i to samo
W zimę może i ma jakieś tam znaczenie minimalne ale przy tych temperaturach to lać zwykłe ON
florek napisał(a):koleszka pracuję na Orlen i wprost powiedział że czy ON czy ON VERVA to jedno i to samoja jakiego bym nie zatankował zawsze tyle samo zrobię klocków. W zimę może i ma jakieś tam znaczenie minimalne ale przy tych temperaturach to lać zwykłe ON aby nie EKO
grzybek napisał(a):florek, napisales ze:koleszka pracuję na Orlen i wprost powiedział że czy ON czy ON VERVA to jedno i to samo
a potem napisales:W zimę może i ma jakieś tam znaczenie minimalne ale przy tych temperaturach to lać zwykłe ON
wiec ma znaczenie czy to jedno i to samo paliwo bo juz nie rozumiem ?
Peter007 napisał(a):florek napisał(a):koleszka pracuję na Orlen i wprost powiedział że czy ON czy ON VERVA to jedno i to samoja jakiego bym nie zatankował zawsze tyle samo zrobię klocków. W zimę może i ma jakieś tam znaczenie minimalne ale przy tych temperaturach to lać zwykłe ON aby nie EKO
Ale ten koleżka pracuje w laboratorium czy przy dystrybutorze?
florek napisał(a):koleszka pracuję na Orlen i wprost powiedział że czy ON czy ON VERVA to jedno i to samo
to Twoja czy kolegi?florek napisał(a):Verva to nic jak chwyt marketingowy - oczywiście to jest moja opinia
transit_master napisał(a):florek napisał(a):koleszka pracuję na Orlen i wprost powiedział że czy ON czy ON VERVA to jedno i to samoto Twoja czy kolegi?florek napisał(a):Verva to nic jak chwyt marketingowy - oczywiście to jest moja opinia
pl_DK napisał(a):od znajomego mechanika, i to nie byle kogo, tylko kolesia, do którego ja i moja rodzina oddajemy samochody bo zna się na nich jak mało kto.
oczkolek napisał(a):pl_DK napisał(a):od znajomego mechanika, i to nie byle kogo, tylko kolesia, do którego ja i moja rodzina oddajemy samochody bo zna się na nich jak mało kto.
No to faktycznie nie byle kto. Pewnie wyrocznia.
kupenb napisał(a):a ktos kiedyś jeździł(zalewał) leonem na opale?
kupenb napisał(a):no pytanie bo w dzisiejszych czasach przeciez juz nie kupi oleju opałowego na "ulicy" jak kiedyś a oświadczeń nikt nie chce pisać.
kupenb napisał(a):a ktos kiedyś jeździł(zalewał) leonem na opale?
o czym ty piszesz?marcink79 napisał(a):oczkolek napisał(a):pl_DK napisał(a):od znajomego mechanika, i to nie byle kogo, tylko kolesia, do którego ja i moja rodzina oddajemy samochody bo zna się na nich jak mało kto.
[OT] Wracaliśmy niedawno z jednym klubowiczem () taksówką... I się dowiedzieliśmy, że 'złotówa' ma silnik po zrobieniu 'geometrii' za 2kpln, dzięki której zaoszczędzi w rok 5klpn... Też pewnie jeździ nie do 'byle kogo'
No bo żeby zrobić 'geometrię' silnika to trzeba coś wiedzieć, nie?
[/OT]
no przecież niektórzych się nie przegada nie? jeśli wydaje ci się, ze ci się udało i jesteś fajny, to masz rację, wydaje ci się./oczkolek napisał(a):pl_DK napisał(a):od znajomego mechanika, i to nie byle kogo, tylko kolesia, do którego ja i moja rodzina oddajemy samochody bo zna się na nich jak mało kto.
kupenb napisał(a):tak to normalnie i 4.5l na 100 wychodzi
Ojciec napisał(a):Mam do was pytanie. Otworzyli w mojej okolic stacje Statoil 123, ceny paliw są bardzo atrakcyjne i przypuszczam że wynikają z tego iż nie ma tam obsługi, sklepu i innych rzeczy które pożerają nie małe pieniądze....
tylko jak jest z jakością paliwa (ropy) na tej stacji?? Teoretycznie powinna być dobra bo to stacja statoila....
olszu napisał(a):Paliwo dowozi normalna cysterna statoila
marcin7x5 napisał(a):Cokolwiek bys nie zatankował to i tak pochodzi albo z Orlenu albo z Lotosu.
LeonWOT napisał(a):gaz tylko do kuchenki
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości