Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
PiterEL napisał(a):Tez przerobiłem sobie zamykanie tylne lampy aby mozna bylo szybko otworzyc i zalozylem wezyki na odpowietrzniki. Teraz zero parowania zero problemow z wymiana zarowki i parowaniem.
PiterEL napisał(a): myslslem aby wlozyc soczewke xenon ale w razie konttoli nie zmienie juz na zwykla zarowke...
ksl napisał(a):powiem tak sam rozbierałem może nie dayline ale takie(podobne moje były w ver 1, dużo gorsze z chromami przy ringach ktorych nie było go żarówka była wewnatrz lampy)
przerobiłem na takie coś:
wnętrze poszło w czarny połysk oraz już tym razem świecące ringi.
wielkość soczewki to około 75 mm, i w lampie da rade wsadzić inną soczewkę tylko trzeba znaleźć o odpowiednim pierscieniu na którym soczewka się trzyma,
mysle ze Wasza bez problemu sie rozbierze trochę opalarki i wszystko się rozklei
pozdro Ksl
mozesz pokazac jak to wyglada?PiterEL napisał(a):No troszke rzeźba ale jest na drucik w poprzek lampy czyli wzdłuż dłużego boku dekielka. Nawet na dekielku sa wytloczone chyba do tego celu jakby uchwyty... Kupilem drut stalowy wygiołem go powoli i mam. Nie jest to super piekne ale pod maska nie widac jak ktos patrzy z zewnatrz... i zostawilem jedna srubke jeszzcze.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości