Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
FranekF napisał(a):A czy jest duza róznica w cenie pomiedzy 216 a 230?
kornat napisał(a):Ja mam inny problem, ponieważ obstawiam że moje seryjne wtryski zaczynają lać i będę zmuszony je wymienić i teraz rodzi się pytanie. Chciałem podnieść moc tak z 110KM na 130KM i co jednak lepiej zrobić. Kupić fabryczne i zrobić program czy kupić 216 i tak zostawić?
kornat napisał(a):Ja gdzieś wyczytałem, że nie zawsze sprawdza ciśnienia przed wysłaniem, ale czy to prawda to nie wiem.
untaztood napisał(a):Moje stare lały jak dzikie, oddałem przy zakupie cowboy'owi, oszczędzając bodajże 200 zł na nowych.
kornat napisał(a):A jakie ciśnienie polecacie 190/300 czy 220/300 do AHF? O ile ma to jakieś znaczenie.
grabol napisał(a):PiterEL, odczuwalna różnica w jeździe/przyspieszeniu ? ile przybyło km i Nm ?
untaztood napisał(a):220/300 - czyli standardowe dla tych wtrysków.
Nie mam porównania z innym ciśnieniem, ale po co kupować wtryski, by je jeszcze osłabiać...
Andrut napisał(a):Wtryski założone, szczerze po komentarzach spodziewałem się więcej. Fakt autko jakby trochę odżyło, lepiej się zbiera ale szału nie ma.
Spróbuje jeszcze zwiększyć dawkę paliwa. Autko jeszcze przed programem więc może efekty wyjdą już po.
Andrut napisał(a):ASV bez programu. Chcę jeszcze wiekszą dmuchawę włożyc przed programem.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość